Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 4 találat van a Deluxe.hu oldalon

Maximális kényelemet ígér a 14 ezer méteren repülő új Gulfstream

2009. október 21.

A menettulajdonságokat és a kényelmet tekintve is luxust ígér Gulfstream 250-es üzleti magángép. Tulajdonosa leszállás nélkül teheti meg a New York-London távolságot, és hatalmas, kényelmes terekben töltheti az időt. Repülési magassága csaknem 14 ezer méter.


Ecclestone exneje 11 milliárdos luxusrepülővel ünnepli válását

2009. július 22.

Bernie Ecclestone volt felesége, Slavica 36,5 millió fontért vásárol magának repülőgépet. A korábban modellként dolgozó hölgy így ünnepli a válást. Boldogsága állítólag a luxusrepülő ellenére sem teljes a család és Ecclestone körüli pletykák miatt.


Válságban is luxusrepülőket vásárol az egyik legnagyobb bank

2009. március 26.

A JP Morgan Chase a válság ellenére két luxusrepülőt vásárol. Az USA legnagyobb bankjának 138 millió dollár elköltéséről szóló bejelentése vegyes visszhangokat keltett, elsősorban azért, mert milliárdos értékben kaptak válságkezelő segélyt.


A levegő új ura

2008. március 18.

Bemutatták az oly régóta várt Gulfstream 650 magánrepülőt, 60 millió dollár lesz az ára. Mindenben túlszárnyalja a konkurenciát és népszerű elődjét egyaránt, így könnyen lehet, hogy a gazdagok új kedvence lesz.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5