Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 10 találat van a Deluxe.hu oldalon

A világ legdrágább tequilásüvege gyémántokkal

2010. november 25.

A mexikói Hacienda La Capilla bemutatta a világ legdrágább tequilásüvegét.


Két kilométeres uszályt varrt menyasszonyának egy vőlegény

2009. augusztus 07.

A Guinness Rekordok Könyvébe akar bekerülni az a kínai vőlegény, aki saját kezűleg varrta arája menyasszonyi ruháját 2162 méteres uszállyal - az ifjú pár csütörtökön mondta ki a boldogító igent Csilin (Jilin) tartományban.


Hogyan veszítsünk el 10 millió fontot?

2009. június 17.

John McGuinness 1996-ban 10 millió fontot, vagyis 3,3 milliárd forintot nyert a lottón. Mára már a házát is eladta, és 2 millió fontos adósságot halmozott fel. Könyvet ír, amiben elmeséli, hogy sikerült megszabadulnia a mesés vagyontól.


A legfiatalabb milliomosok a Guinness Rekordok Könyvében

2009. május 15.

A világtörténelem legvagyonosabb gyermekeinek a névsorát is tartalmazza a Guinness Rekordok Könyve. Az összesítésből kiderül, hogy a leginkább kifizetődő munka a színészkedés, de a babaárusítás sem rossz üzlet.


A szervezett sörtúrák ára

2008. szeptember 16.

A sörfőzdés kirándulások és a sörre épülő tematikus utak az utóbbi években egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. A sörbarátok szervezett utak keretében látogathatják végig az árpalé történelmének zarándokhelyeit, és kóstolhatják meg Európa legjobb söreit. Utánajártunk, milyen ajánlatok közül választhatnak itthon a sörrajongók, és kiderítettük, hogy még az Oktoberfestre sem lehetetlen helyet foglalni.


A világ legnagyobb medencéje

2008. június 11.

A világ legnagyobb medencéje Dél-Amerikában, Chile partjainál található, a mesterséges lagúna nyolc hektáron terül el.


Elárverezi ruháit az örökösnő

2008. április 30.

Árverésen szabadul meg márkás ruháitól a világ egyik legjobban öltözött nőjének tartott Daphne Guinness. A milliomos örökösnő gardróbjának 260 darabját mintegy 60 ezer fontért értékesítik, a bevételt pedig jótékony célokra fordítják.


Gyémántos dobókocka a Monopoly-ban

2008. április 03.

Aranyból készítették el a világ legdrágább Monopoly-ját, amelynek ára 2 millió dollár, azaz 330 millió forint. Az arany társasjátékot rubinnal, gyémánttal és zafírral ékesítette alkotója, a San Franciscó-i Sidney Mobell.


Embert is öl a világ legkisebb pisztolya

2008. március 12.

Bár csak játék pisztolynak tűnik a SwissMiniGun 5,5 centiméter hosszú, exkluzív büszkesége, képes kioltani egy emberéletet. Az alig húsz grammos marokfegyvert arany és acél változatban készítik, a gyémánttal kirakott modellek pedig 30 ezer fontba kerülnek.


A leghíresebb ír sör legendája

2007. június 14.

Egy ír mondás szerint Arthur Guinness nem feltalálta, hanem tökélyre fejlesztette a stoutot, a pörkölt árpaszemekből készült barnasört. A Guinness egyedülálló kesernyés ízének titka abban rejlik, hogy csak a legjobb minőségű, válogatott alapanyagokat használják, és egy féltve őrzött, titkos eljárást alkalmaznak a főzés során.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5