Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 5 találat van a Deluxe.hu oldalon

27 millióért vehetünk delfint

2009. augusztus 26.

Delfines gyémántkarkötőt készített a svájci De Grisogono óra- és ékszerház. A 27 millió forintos modell korántsem a legdrágább darab a kollekcióban.


Forradalmian új számlap a luxusórán

2008. szeptember 29.

Régi dilemmája az óraiparnak, hogy a nagy tudású szerkezetekhez sok esetben igen áttekinthetetlen, túlzsúfolt számlap párosul. Ezt a problémát oldotta meg a De Grisogono luxusmárka legújabb, Otturatore nevű modellje, méghozzá egy pofonegyszerű ötlettel, a forgatható lyukas takarószámlap segítségével.


Egyedülálló karórát készített egy svájci cég

2008. április 07.

Példátlannak számít az órakészítés történetében a deGrisogono legújabb, Meccanico dG nevű, mechanikus modellje, amely digitálisan, vagyis a kvarcórák tipikus módszerével jelzi ki a számokat. A technikai bravúrt azonnal szabadalmaztatták a svájci mesterek.


Gyémántbilincs a De Grisogonótól

2006. június 02.

A De Grisogono nevű, exkluzív termékeket készítő cég csodálatos óra- és ékszerkollekciója mellett különleges kiegészítőket is kínál a vásárlói részére. A standard kiegészítők, a kézelők, vagy a szemüvegek mellett a cég egészen meghökkentő darabokat is készít. Ezeket ismerhetik meg legújabb cikkünkből.


Egy trükkös óraipari ritkaság

2006. május 26.

A firenzei születésű Fawaz Gruosi 1993-ban alapított saját céget de Grisogono néven, amely 2000-ben svájci óramanufaktúrával egészült ki. A fiatal márka egyik idei modellje a tulajdonos monogramját viselő FG One: egy olyan műremek, amelyre bármely nagy gyártó büszke lehetne.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5