Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 6 találat van a Deluxe.hu oldalon

Milliós telefon elfoglalt üzletembereknek

2010. október 13.

A Gresso új mobilt dobott piacra. A Luxor World Time telefon hátlapján hat zónaidőt mutató svájci óraszerkezeteket rejtettek el, hogy a legelfoglaltabbak is mindig képben legyenek.


Kétszáz éves fából készült iPhone 4

2010. július 02.

Nem sokat kellett várni az első iPhone 4-luxuskiadásra, a Gresso máris bejelentette, hogy decemberben piacra dob egy felturbózott változatot. A telefon 3500 dollár, vagyis 820 ezer forint lesz.


Egyedi Gresso mobilt tervezhetünk félmillióért

2010. április 01.

A luxustelefonokat gyártó Gresso egy innovatív megoldással próbálja versenytársait megelőzni. Véleményük szerint a világon elsőként személyre szabott, egyedi mobilokat kínálnak vásárlóinak. A megrendelésnél dönthetjük el, hogy milyen házat, borítást és billentyűzetet kérünk.


Autóversenyek ihlették a titánból készült orosz luxustelefonokat

2009. augusztus 27.

Az orosz luxustelefon-gyártó új készülékeket dobott piacra. A Grand Monaco szériát a gyártó szerint az autóversenyek ihlették, a különleges érzésről a titánövözet és a képernyőt védő 42 karátos zafírkristály gondoskodik.


Csúcskategóriás női mobilt dobott piacra a Gresso

2009. március 26.

A Gresso új terméket dobott a piacra Lady Diamond néven. A piros színű telefoncsodából csupán nyolc darabot gyártottak, és 5500 dollárért (1,2 millió forintért) árulják.


Arany pendrive készült ujjlenyomat-olvasóval

2009. február 05.

Ritka az olyan luxuskategóriás digitális mobileszköz, amely nem csak kivitelében jeleníti meg árát. A Gresso új, tízmillió forintos Pandora pendrive-ja ilyen. A 64 GB tárhelyen lévő adatok biztonságára ujjlenyomat-olvasó vigyáz.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5