Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 5 találat van a Deluxe.hu oldalon

Ománi tulajdonba került a magyar Gresham Palota

2011. november 22.

Az Ománi szultánság Állami Általános Tartalék Alapján (State General Reserve Fund - SGRF) keresztül megvásárolta a budapesti Four Seasons Gresham Palace Hotelt - közölte a turizmusonline.hu.


Ötcsillagos tengeri herkentyűket ettünk Budapesten

2011. szeptember 29.

A budapesti Four Seasons Hotel Gresham Palace-t a világ legszebb szállodái között jegyzik, a konyhájáról azonban kevesebbet hallunk, főleg a Páva étterem bezárása óta. Pedig a Gresham étterem zavartalanul üzemel, és nem is akárhogyan. A luxushotel gasztroszínpadán minden hónapban újabb főszereplőt választanak, legalábbis csütörtökönként. Mi a tenger gyümölcseit teszteltük.


Magyar szálloda is bekerült a világ 400 legjobbja közé

2008. október 14.

A Forbes Traveler online utazási magazin második alkalommal adta ki az általa legjobbnak ítélt négyszáz luxushotel listáját. A szállodák nem matematikai sorrendben, hanem ABC-ben szerepelnek, Magyarországot pedig a Four Seasons Gresham Palace képviseli.


Megszépülés két óra alatt

2008. május 28.

Egy fárasztó hét vagy egy átmulatott éjszaka után a lehető legjobb választás egy alapos, hatásos kényeztető kezelés. A budapesti Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest kétórás szertartást kínál, amely során a vendégek teljes test- és arckezelést kapnak. Kipróbáltuk.


Milyen új kezeléseket kínálnak a hazai spák?

2008. január 22.

Méregtelenítésre és testi-lelki megújulásra nemcsak az év kezdetén van szükségünk. Utánajártunk, hogy milyen új szolgáltatásokat próbálhatunk ki idén a hazai spákban, és mennyit kell szánnunk egy különleges terápiára. Ősi török és egyiptomi fürdő, egzotikus masszázs, tokaji aszús és törkölypálinkás kezelés a fürdők legújabb kínálatában.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5