Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 5 találat van a Deluxe.hu oldalon

Grammy - A Daft Punk vitte a prímet

2014. január 27.

A Daft Punk kapta az év albumának és az év felvételének járó elismerést az 56. Grammy-díjak helyi idő szerint vasárnap este Los Angelesben tartott átadóján. A francia elektronikuszenei páros emellett még három elismerést zsebelt be Random Access Memories című lemeze révén. Az év dala Lorde-tól a Royals, az év felfedezettje pedig a Macklemore & Ryan Lewis rapduó lett.


Combvillantások a Grammy díjátadón - galériával

2011. február 14.

Az idei Grammy korántsem a visszafogott öltözetekről szólt, a legtöbb ruha merész kivágásokkal, combtőig tartó hasítékokkal vagy épp átlátszó anyagokkal operált. Lady Gaga tojásban érkezett.


Lady Gaga legfeltűnőbb Armani ruhái

2010. február 27.

Ha egy tervező azt szeretné, hogy különleges, az utcai viselettől messze elrugaszkodott alkotását minél többen lássák, érdemes Lady Gagára szabni a ruháit. Giorgio Armani folytatja az idei Grammy-n megkezdett együttműködést az énekesnővel, a legújabb tervekről rajzokat is láthatunk a még el nem készült alkotásokról.


Luxusmárkák küzdöttek a dívák kegyeiért

2010. február 02.

Az idei Grammy-díjkiosztón az extrém estélyiké volt a főszerep. Bár a sztárokat olyan dizájnerek kényeztették el estélyikkel, mint az Armani, Versace, Zac Posen vagy a Dolce & Gabbana, sokaknak mégis sikerült a kedélyeket borzolniuk merész külsejükkel.


Szexi dívák a vörös szőnyegen

2009. február 09.

Február 8-án ismét összecsaptak a sztárok a vörös szőnyegen, a tét a BAFTA Brit Filmakadémia díja és a Grammy-díj mellett a legjobban öltözött sztár címének elnyerése volt.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5