Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 3 találat van a Deluxe.hu oldalon

100 milliós luxusmobil analóg órával

2009. április 14.

A svájci GoldVish, ahogy megszokhattuk, megint egy extravagáns luxustelefonnal rukkolt elő. A százmillió forintos Revolutionba egy hagyományos, analóg óra is került. Árát azonban elsősorban nem ennek, hanem arany és gyémánt borításának köszönheti.


A világ legdrágább mobilja

2007. november 26.

Időről időre változik, hogy melyik mobilgyártó cég készüléke a legdrágább a világon. Ez most nem egy önjelölt trónbitorló, az egymillió eurós telefon tartja hivatalosan a Guinnes-rekordot. A Goldvish cég Piece Unique-jából már csak két darab eladó.


Tömör aranyból készül a svájci luxusmobil

2006. május 19.

Új, luxusmobilokat készítő cég mutatkozott be az idei Baselworld kiállításon. A svájci GoldVish készülékei a legmodernebb technológiát képviselik, vázuk tömör aranyból készül, nyomógombjaikat gyémántok díszítik. A különleges telefonok ára 5,3 millió forintnál kezdődik.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5