Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 7 találat van a Deluxe.hu oldalon

Arany sütik a Golden Globe gálán

2012. január 10.

Nem aprózzák el a 2012-es Aranyglóbusz, eredeti nevén Golden Globe díjátadó fogásait a szervezők. A 23 karátos ehető arannyal készülő desszerthez négy országból importálják a hozzávalókat.


Egyedülálló bombázók a vörös szőnyegen - fotók a 2011-es Golden Globe-ról

2011. január 17.

A 2011-es Golden Globe-díjátadón a visszafogott stílus uralkodott. A szokásos rózsaszín és halvány bézs árnyalatok között rögtön szembetűnt két vakítóan zöld ruhaköltemény Angelina Jolie-n és Catherine Zeta-Joneson, de Heidi Klum is megmutatta, hogy nem kell félni a színektől. Helena Bonham Carter asztalt borított.


Merész kivágások a vörös szőnyegen

2010. január 18.

A Golden Globe díjátadó ceremóniájának az eső sem állhatta útját, tegnap este a sztárok esernyőhad alatt mutatták meg a legnépszerűbb tervezők ruháit. Jennifer Aniston alul, Mariah Carey felül engedett látni többet, mint amennyit feltétlenül muszáj.


Mit szolgálnak fel Hollywood legpörgősebb éjszakáján a sztároknak?

2010. január 11.

Nemcsak a legjobb filmek és a legjobb színészek kiválasztása okoz nehézséget a hollywoodi díjszezon kezdetén. Azt sem árt tudni, hogy mit szolgálnak fel a díjátadó banketten a világsztároknak.


Az idei Golden Globe legjobb ruhái

2009. január 12.

A világ legnagyobb divatházainak kreációiban pompáztak a 2009-es Golden Globe-on a hírességek. A Beverly Hills-i Aranyglóbusz gálán a sztárok filmekben nyújtott alakítása mellett a vörös szőnyegen viselt ruháiké volt a főszerep.


Sztárok gyémántparádéja

2007. január 17.

Nem csak a színészek, hanem a gyémántok versenye is volt az Arany Glóbusz január 15-én este, Los Angelesben megrendezett gálája. A fényűző eseményen a sztárok nem csupán a legnagyobb divatházak ruhakölteményeiben, hanem milliókat érő ékszerekkel ékesítve vonultak fel.


Csapást mértek a sztárok luxusajándékaira

2007. január 14.

Szinte nincs is olyan jelentős díjátadó a filmvilágban, amely a hollywoodi hírességeket ne kecsegtetné luxusholmik garmadájával. Az idei, 64. Golden Globe gála mindenesetre kivétel lesz ez alól, hiszen a szervezők betiltották a nagy cégek sztároknak szánt exkluzív ajándékcsomagjait.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5