Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 10 találat van a Deluxe.hu oldalon

Platformcipő százezrekért

2011. március 10.

Úgy tűnik, hogy a jó időre még kicsit várnunk kell, de már most elkezdhetjük tervezni a tavaszi ruhatárat. A Givenchy Fisherman lábbelije pedig biztosan ott lesz a kötelező darabok között.


Albínó modellt futtat a Givenchy

2010. december 16.

Szokatlan lépésre szánta el magát a Givenchy, legújabb kampányában albínó modellt is szerepeltet.


A divattervezők leghíresebb múzsái

2010. szeptember 02.

Audrey Hepburn vagy Catherine Deneuve ideális múzsának tűnik, de adnak ihletet náluk kevésbé mutatós színésznők is. Lássuk, kik vannak befolyással a divattervezőkre, kiknek köszönhetően képesek újat vagy érdekeset teremteni a dizájnerek.


Transznemű modell a Givenchy-kampányban - fotóval

2010. augusztus 04.

A Givenchy alkalmazta legújabb kampányában a világ leghíresebb transznemű szupermodelljét. A Lea T. nevet viselő modell férfiként született, és nemet akar változtatni.


Kríziskezelő ruházat a Givenchytől

2009. augusztus 10.

A Givenchy divatmárka hamarosan piacra dobja alacsonyabb árkategóriájú kollekcióját. A Riccardo Tisci tervezte Redux 2010 júniusától kerül a boltokba.


Egybekelhet hétvégén milliomos párjával Uma Thurman

2009. április 22.

A Bahama-szigeteki Eleutherán megy férjhez harmadszor is Uma Thurman, legalábbis egyes sajtóinformációk szerint. A Cosmo.ru úgy tudja, az esküvőt még sem az amerikai színésznő, sem multimilliomos párja nem jelentette be, de ha minden igaz, óriási ütemben folynak az előkészületek.


Uma Thurman lesz a Givenchy új arca

2009. április 17.

Friss illattal kápráztatja el a piacot a Givenchy. A francia divatház az új kampányához Uma Thurman amerikai színésznőt választotta. Egyelőre nem tudni, mi lesz a parfüm neve.


A tíz legszebb fiatal modell

2009. április 05.

A folyton változó divat világában csak igen kevés szupermodellnek adatik meg, hogy éveken keresztül a legkeresettebb és a legjobban fizetettek között legyen. Nemcsak azzal kell megküzdeniük, hogy eljár felettük az idő, hanem azzal is, hogy egyre több fiatal tehetség jelent komoly konkurenciát. Összegyűjtöttük a modellvilág tíz új sztárját.


Nyolcvan éves Givenchy

2007. február 20.

Február 20-án ünnepli nyolcvanadik születésnapját Hubert de Givenchy francia divattervező, aki miután átalakította a hollywoodi öltözködési szokásokat, az egész világot meghódította különleges ruháival.


Givenchy öltözteti a Singapore Airlinest

2006. október 26.

Mára a divatkreátorok portfóliójában messze nem csak a híresek és gazdagok öltözetése szerepel, hanem luxushotelek elegáns lakosztályainak, valamint a légitársaságok belső dizájnjának megtervezése is. Legutóbb a Singapore Airlines kérte fel a Givenchyt új, mintegy 360 millió dollárba kerülő arculatának megálmodására.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5