Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 10 találat van a Deluxe.hu oldalon

Armani luxushotel nyílik Londonban

2011. május 06.

Giorgio Armani divattervező az Egyesült Királyságban bővíti tovább szállodaláncát.


Giorgio Armani androidos telefont dob piacra

2010. november 16.

Mindig különleges pillanat, amikor egy open source projekt betör a luxus világába. Így történt most ez az Androiddal, az Armani ugyanis a Samsunggal karöltve megalkotta a luxusmárka nevével díszített Galaxy S telefont.


Giorgio Armani lett az Év Dizájnere 2010-ben

2010. szeptember 09.

A GQ magazin szokásos díjátadóján a 76 éves divattervezőnek Martin Scorsese filmrendező, a dizájner egyik legjobb barátja adta át az év divattervezője díjat.


Roberto Cavalli és Giorgio Armani húsvéti csokitojásai

2010. április 04.

A húsvét úgy tűnik nem hagyja hidegen a legnagyobb divatházak tulajdonosait sem, akik saját nevük alatt futó, sikkes csokitojásokkal tupírozzák fel az ünnepi édességkínálatot. Roberto Cavalli és Giorgio Armani idei finomságait mutatjuk be.


Elegáns luxustelefon Armani öltönyökhöz


2009. október 13.

Hétszáz euróba, azaz közel 190 ezer forintba kerülő mobiltelefont mutatott be a világhírű olasz divattervező, Giorgio Armani, aki elsősorban az általa tervezett öltönyökhöz ajánlja az üzletembereknek szánt készüléket.


Armani, a dinamikusan terjeszkedő divatóriás

2009. július 24.

Giorgio Armani divatháza három évtized alatt vált világhírűvé stílusos darabjainak és folyamatosan terjeszkedő üzletpolitikájának köszönhetően. Az olasz luxus márka 46 országban képviselteti magát, köztük Ázsia országaiban, Amerikában és most már hazánkban is.


Armani rendezte luxuslakások Róma szívében

2009. július 14.

A Cavour220 nevet kapta az az új befektetés, amelynek sikerességét többek között Giorgio Armani neve garantálja. A divattervező és alkalmazottai ugyanis vállalták, hogy ők álmodják meg azokat a luxuslakásokat, amelyek Róma központjában, egy történelmi, átalakított épületcsoportban kapnak helyet.


Giorgio Armani 75 éves

2009. július 10.

Egyszerű lombardiai családból származik Giorgio Armani, akit iskolás éveiben a színház és a mozi világa nyűgözött le. A divatdiktátor a napokban ünnepli 75. születésnapját. Szavai szerint ha újrakezdhetné életét, filmrendező lenne.


Armani megnyitotta legnagyobb üzletét

2008. szeptember 19.

Giorgio Armani megnyitotta eddigi legnagyobb üzletét a milánói Palazzo Tavernában. A vásárlók 2000 négyzetméter alapterületen, három szinten válogathatnak a méregdrága kollekciók darabjai között.


Hogyan lesz milliárdos egy híresség?

2008. március 21.

Míg a milliárdosok egy része a világtól távol él, és igyekszik minél kevesebb hírt szolgáltatni a bulvársajtó számára, mások imádják a reflektorfényt, vagy érvényesülésükhöz szükségesnek tartják a szereplést. A Forbes összegyűjtötte a sajtóban legtöbbet szereplő, híres milliárdosokat.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5