Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 7 találat van a Deluxe.hu oldalon

A legpechesebb milliárdos élete és halála

2011. február 09.

Elhunyt a hosszú ideje betegeskedő J. Paul Getty III., a néhai brit milliárdos unokája, akinek fülét kamaszkorában emberrablók vágták le, fiatalemberként pedig szélütés érte.


Milliárdokat veszíthet válásával az olajmilliárdos fia

2010. március 28.

Havi 62 millió forintos összegnél nem tud kevesebből kijönni Gordon Peter Getty felesége, aki a héten adta be igényét az eltartási összegre. J. Paul Getty unokája és Jacqueline Getty tíz éve házasodott össze, a nő megszokta a luxus életmódot.


Amerikai mágnások műkincseit kutattuk

2009. október 05.

Egyesült államokbeli felfedező útjainkról szóló cikksorozatunk harmadik részében a kaliforniai műkincsek nyomában járunk. A malibui Getty Villa és a szintén kaliforniai Hearth Castle festői fekvésével és gyönyörű építészeti megoldásaival lenyűgözi látogatóit, ám a lényeg mégis belsejükben keresendő, ahol értékes műkincsek sorakoznak.


Botrány a gazdagok blogja miatt

2009. június 19.

Nagy vihart kavart egy új blog. Két gazdag örökös bepillantást enged tétlennel tűnő életébe, és abba, általában hogyan élnek a gazdag emberek az Egyesült Államokban. Azonnal hatalmas felháborodás támadt, a kritikus hangok szerint válság idején egyenesen felelőtlenség a társadalmi osztályok között feszültséget kelteni.


A világválság legnagyobb nyertesei

2009. május 08.

Az 1930-as évek gazdasági világválsága szinte minden akkor élő emberre kihatott. Ebben a kilátástalannak tűnő helyzetben is voltak olyan talpraesett üzletemberek, akik megcsinálták a szerencséjüket és meggazdagodtak. Az amerikai Forbes magazin egy listában összesítette a nagy világválság milliomosait, akik között Aristotle Onassis is szerepel.


Színésznővel bukott le a nős milliomos

2008. július 01.

Egy olajbirodalom örököseként sokmillió dolláros vagyont, feleséget és négy gyermeket tudhat magáénak Balthazar Getty, aki most egy színésznővel egészítette ki szeretteinek sorát. A nős multimilliomos Sienna Millerrel bukott le.


Műgyűjtőóriások nyomában

2006. április 10.

A nagy aukciósházak árverésein gyakran horribilis összegért cserélnek gazdát a legkitűnőbb festők, szobrászok alkotásai, vagy éppen a legrégebbi ritka kincsek. A háttérben többnyire névtelen vásárlók állnak, de vannak olyan vérbeli műgyűjtők, akiknek nevét jól ismeri a világ. Ilyen volt Jean Paul Getty is.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5