Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 6 találat van a Deluxe.hu oldalon

A leharcolt Gerard Butler lett a L’Oreal arca

2010. december 14.

Az egyébként charme-os Gerard Butler mostanában mintha kissé elhanyagolta volna magát. A felpuffadt, borostás arc azonban nem zavarja a francia L’Orealt, és a színészt kérték fel, hogy legyen a márka arca.


Angol lett a világ legjobb sommelier-je

2010. április 19.

Az angol Gerard Bassetet választották a világ legjobb sommelier-jévé az éttermi bormesterek világversenyén Chilében.


A francia, aki Bonót öltözteti

2009. április 03.

Gerard Sené műhelye olyan luxusóriások párizsi üzlete közelében bújik meg, mint a Boucheron, Cartier vagy a Van Cleef & Arpels. A több ezer eurós modelleket kínáló férfi szabó- és cipészmester Thierry Muglerrel és Azzedine Alaïával is dolgozott, ügyfelei között pedig Bono, Eros Ramazotti és Jean Reno is szerepel. Gerard Senével saját szentélyében készítettünk interjút.


Az USA hatalmát tükrözi a hatmilliós biliárdasztal

2008. november 05.

A sassal díszített hatmilliós biliárdasztal az Egyesült Államok gazdagságát és hatalmát tükrözi bárki nappalijában. A tükrözés fényét gránit lapok, mahagóni és gyöngyberakás teszi szó szerint is láthatóvá. Csak el ne vakítsa a játékost.


Megkóstoltuk a színészóriás borait

2008. október 16.

Vannak emberek, akik extra mennyiségű életvággyal születnek. Egyszerűen nem tudnak betelni az élettel, nincs a valóságnak az a szegmense, az emberi tevékenységnek az a területe, a megismerésnek az a formája, amit ne akarnának kipróbálni. Gerard Depardieu pont ilyen. Természetesen a borászkodás sem maradhatott ki az életéből, hiszen a bor az élvezetek egyik ősi forrása. Megkóstoltuk a híres színész már itthon is kapható borait - tapasztalatok.


Saját üzlettársát rabolta el a milliomos

2007. november 29.

Ígéretesnek indult együttműködésnek vetett véget Gerard Reid, amikor üzlettársát elrabolta, majd halálosan megfenyegette. A brit milliomos 10 évet kapott az öt napig tartó magánakcióért.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5