Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 4 találat van a Deluxe.hu oldalon

George Michael Ferrarival ünnepli jogosítványát

2009. június 23.

George Michael Ferrarit vett abból az alkalomból, hogy visszakapta jogosítványát. Az énekes két év eltiltás után vezethet újra, a nagy napot egy új autó megvásárlásával ünnepelte. Talán a 40 millió forintos kocsi volánja mögé nem ül be kábítószer hatása alatt.


Aranyba és gyémántba foglalja arcát az énekes

2008. november 06.

George Michael igen sajátos módját választotta annak, hogy pénzét biztonságban tudja a hitelválság idején is. A botrányos kortárs műalkotások iránt rajongó művész ezúttal saját arcmását akarja elkészíttetni, méghozzá 24 karátos arany, illetve gyémánt felhasználásával.


George Michael 7 milliárdért vásárolt az állati tetemek művészétől

2007. május 21.

George Michael az elmúlt hónapban mintegy 20 millió fontot, azaz 7,2 milliárd forintot költött művészeti alkotásokra. Híres fotókkal, illetve a botrányos alkotásairól elhíresült Damien Hirst munkáival gyarapította otthoni gyűjteményét.


Milliókat keresett óránként a popsztár

2007. január 03.

Egyrészről esztelen pazarlást, másrészről hihetetlen órabért jelentett az a házikoncert, amelyet George Michael adott egy névtelenségbe burkolózó orosz milliárdosnak.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5