Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 7 találat van a Deluxe.hu oldalon

George Clooney 9 millióért idegen vacsoravendégeket fogad házába

2012. április 22.

A kampánycélokra való adománygyűjtés bevett módját választotta George Clooney, hogy támogassa Barack Obama elnök újraválasztását: a színész azonban borsos árat, 40 ezer dollárt (csaknem 9 millió forintnak megfelelő összeget) kér azoktól, akik vele és az elnökkel akarnak elkölteni egy vacsorát.


George Clooney luxushajón házasodik

2009. szeptember 22.

Igába hajtja a fejét George Clooney. A világ egyik legszexisebbnek tartott színésze karácsony előtt veszi feleségül olasz barátnőjét, számolt be hétfőn az itáliai sajtó. Lapértesülések szerint a 30 éves Elisabetta Canalis és a színész az MSC Fantasia nevű luxushajón mondja ki a boldogító igent.


Menekülteknek gyűjt pénzt George Clooney

2008. december 05.

Fényűző partit rendezett George Clooney egy londoni rezidencián. A 3 millió forintos jegyek bevételét a darfuri menekültek megsegítésére fordítják.


Megvette Brad Pittet egy indiai milliomos

2008. május 21.

Nemzetközi sztárokat szerződtetett le egy indiai milliárdos. Anil Ambani összesen tíz filmet készít majd olyan amerikai színészekkel, mint Brad Pitt, George Clooney, Nicolas Cage, Tom Hanks és Jim Carey.


George Clooney 100 ezer dollárt veszít, ha megnősül

2007. október 08.

George Clooney köztudottan ódzkodik szerelmi kapcsolatai hivatalossá tételétől. A 46 éves szívtipró annyira biztos magában, hogy 100 ezer dollárban fogadott kolléganőjével, Michelle Pfeifferrel, hogy soha nem hajtja igába fejét.


George Clooney lázadásra biztatja az olaszokat

2007. június 25.

Valóságos hadjáratot indított George Clooney egy 15 millió dolláros beruházás ellen, amelytől olaszországi lakhelyét, Lagliót szeretné megvédeni. A fejlesztést azért ellenzi ilyen hevesen a hollywoodi színész, mert az egyik tervezett pontonhíd éppen az ő 10 millió dolláros luxusvillája előtt épülne.


George Clooney ketyegő kedvencei

2007. április 03.

Jól bejáratott üzleti fogás, hogy a patinás óragyárak hírességeket választanak modelljeik képviselőjének. Ebben a marketingfogásban az 1848-as alapítású Omega óragyár élen jár, hiszen időmérőiket a legnagyobb sztárok viselik csuklóikon, így például George Clooney is figyelemreméltó darabbal gazdagodhatott.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5