Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 6 találat van a Deluxe.hu oldalon

Jean Paul Gaultier Amy Winehouse-kollekcióját ízléstelennek tartják

2012. január 28.

Kiborult Amy Winehouse édesapja, aki szerint kegyeletsértő Jean Paul Gaultier legutóbbi kollekciója, amelyet a néhai sztár inspirált.


Jean-Paul Gaultier aranyrudat tervezett

2011. október 13.

Jean-Paul Gaultier francia divatguruval terveztetett aranytömböt egy párizsi cég azzal a céllal, hogy a kevéssé ismert, nemesfémeknél használt troy uncia mértékegységet közkeletűbbé tegye.


XXL-es modell Jean Paul Gaultier bemutatóján

2010. október 06.

Nem mindennapi modellel keltett feltűnést Jean Paul Gaultier, aki Beth Dittót, a Gossip zenekar frontemberét kérte fel egyik XXL-es ruhakölteményének bemutatására.


Sztriptíz a Gaultier divatbemutatón

2010. július 15.

Hiányos öltözetű modelleket eddig is láthattunk a divatbemutatókon, de Jean Paul Gaultier most ennél is tovább ment. Profi sztriptíztáncosnővel pörgette fel a hangulatot legutóbbi párizsi divatshow-ján, Dita von Teeese személyében.


Gaultier szexi fehérneműket tervez a La Perlának

2010. július 05.

Július 7-én ad ízelítőt Jean Paul Gaultier első hivatalos fehérnemű-kollekciójából, amelyet a La Perlának tervezett. A kézzel készített fűzőket, pink és fekete csábító darabokat a dizájner valószínűleg nem a hétköznapokra szánta.


Jean-Paul Gaultier elhagyja a Hermést

2010. május 28.

Jean-Louis Dumas halála után elhagyja a francia divatházat Jean-Paul Gaultier. Helyére Christophe Lemaire érkezik, aki a Lacoste brandet építette újjá.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5