Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 34 találat van a Deluxe.hu oldalon

Ismét Bill Gates a leggazdagabb

2013. november 05.

Az előző évihez képest 200 milliárddal, 2100 milliárd dollárra nőtt a világ száz leggazdagabb emberének vagyona a Bloomberg Market Magazine szerint; a legvagyonosabb ember május óta ismét Bill Gates, akit a korábbi első, Carlos Slim követ a második helyen.


Bill Gates visszatért

2012. szeptember 20.

Ismét Bill Gates vezeti a leggazdagabb amerikaiak listáját, amelyet a Forbes magazin készített és hozott nyilvánosságra szerdán.


Elárverezik Bill Gates kocsiját Bécsben

2012. május 15.

Hírességek, köztük Bill Gates és Norman Foster használt autóira lehet licitálni egy június 2-i bécsi árverésen, amelyet a Wiener Dorotheum rendez klasszikus járművekből.


Soros György bekerült a tíz leggazdagabb amerikai közé

2011. szeptember 22.

Ismét Bill Gates vezeti a leggazdagabb amerikaiak listáját, amelyet a Forbes magazin készített és hozott nyilvánosságra szerdán. Most először Soros György is bekerült a top tízbe.


A zsugori Bill Gatest dalban piszkálják gyerekei

2011. június 15.

Nemcsak humoristák, olykor saját gyermekei is viccet csinálnak a világ egyik leggazdagabb emberéből, Bill Gatesből.


Egy kínai milliárdos is támogatja Bill Gates tervét

2010. szeptember 09.

Bár megoszlottak a visszhangok Kínában az amerikai milliárdosok adakozási kampányáról, az ázsiai ország egyik legtehetősebb üzletembere csatlakozott az akcióhoz.


Pénzköltési tippek zsugori milliárdosoktól

2010. szeptember 03.

Azt gondolnánk, ha mindannyian a világ milliárdosainak pénzköltési tanácsait követnénk, a bankok egy idő után nem tudnának több hitelt folyósítani. Ez nem minden esetben van így, sokszor a világ leggazdagabb emberei olyan takarékosan élnek, ami már bőven túlzásnak tűnhet.


A milliárdosok öt közös vonása

2010. augusztus 26.

Idén márciusban 937 milliárdost számolt össze a Forbes. Egy viszonylag is klubról beszélünk tehát, annyira legalábbis, hogy a hatalmas vagyon mellett is találjunk közös vonásokat a világ leggazdagabb emberei között. Lássuk a milliárdosok öt közös vonását.


Gates és Buffett a vagyonuk felét kéri a milliárdosoktól

2010. június 18.

Amerika két leggazdagabb polgára arra próbálja rávenni a többi milliárdost, hogy hatalmas vagyonuknak a felét ajánlják fel jótékony célokra.


Bill és Melinda Gates 1,5 milliárd dollárral segíti a nőket és gyerekeket

2010. június 08.

A Bill és Melinda Gates Alapítvány 1,5 milliárd dollárt - 360 milliárd forintnyi összeget - ajánlott fel hétfőn a fejlődő országokban élő nők és gyerekek számára. Az összeggel családtervezési, az anyák és gyerekek egészségét védő, valamint élelmezési programokat támogatnak. Összesen 12 milliárdot szeretnének összeszedni.


1 2 3 4


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5