Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 5 találat van a Deluxe.hu oldalon

A gyári navigáció a jó autós navigáció

2011. május 19.

A navigáció jövője a gyárilag beépített rendszerekben rejlik az NNG szerint, amely az iGO My way navigációs szoftver alapjaira épített autóipari megoldást fejlesztett.


A férfiak jobban tudják, mint a GPS

2011. március 29.

A férfiak hajlamosabbak felülbírálni autójukban a GPS parancsait, mint a nők - derítették ki egy brit tanulmány készítői.


Balesetveszélyesek a navigációs rendszerek

2010. január 01.

A vezetés közben használt műholdas navigációs berendezések is potenciális veszélyforrások lehetnek, miután egy felmérés szerint a balesetek 78 százalékát a vezetők figyelmetlensége okozza.


Nagy sebességű Porsche mobil

2008. október 06.

A Sagem már a második Porsche Design tervezésű telefonnal jelent meg a piacon. Az első nem örvendett nagy népszerűségnek, a hírek szerint a műszaki tartalom nem állt összhangban a telefon árával és a névadó cég imidzsével. Talán az új készülék javít majd a megítélésen.


Gépek által vezérelt emberek

2008. február 22.

A műholdas helymeghatározás, azaz a Global Positioning System (GPS) ma már a mindennapok része lett. Vannak azonban olyan speciális területei, melyeket az átlagember nem ismer. Extrém sportos és tengeri felhasználásáról a terület szakembereit kérdeztük.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5