Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 10 találat van a Deluxe.hu oldalon

Megadóztatják a medencéket a görögök

2013. július 09.

A privát úszómedencék tulajdonosainak is részt kell vállalniuk az államkassza feltöltésében, a görög parlament lapértesülések szerint a következő napokban hagyja jóvá a törvényt, amelynek alapján a vízfelület nagyságától függő adót vetnek ki a medencék után.


Milyen ízű a kávé a világ másik felén?

2010. június 17.

A kávét sok helyen ismerik, de mindenhol másként készítik el és másként tálalják. Lássuk, milyen ízű a kávé a világ különböző pontjain, és mik a kávé elkészítési módjai.


Az arany ára 5 hónapos csúcson

2010. május 05.

Az arany ára öt hónapja legmagasabb szintjére emelkedett hétfőn, mert a Görögországnak jóváhagyott rekordszintű segély sem mérsékelte az euróövezet adósságválságával kapcsolatos aggodalmakat, és ezért megnőtt a bizonytalanság idején menedéknek számító arany iránti kereslet.


Szex és New York túra az Egyesült Államokban

2009. február 27.

Utazni továbbra is szeretnek a magyarok, de az Utazás 2009 résztvevői szerint azért érezni lehet már a válság hatásait. Bár rengeteg volt az érdeklődő már az első napon is, az emberek egyelőre csak nézelődnek. A luxusutak kedvelői pedig mostanában inkább a közeli országokban pihennek meg.


Milliárdokért nyaralhatunk a saját szigetünkön

2008. június 02.

Nyaralás Görögországban, teljes nyugalomban - ha valaki erre vágyik, most vehet egy saját szigetet is, házzal, három homokos stranddal és olajfákkal. Az elszigeteltség ára 18 millió euró, ennyiért áruljuk most a Trinity-szigetet.


120 éves a Metaxa (x)

2008. január 11.

1888-ban egy ifjú görög, Spyros Metaxa a görög borvidékek termésének legjavát - három különböző szőlőfajtát - vegyítette több mint 200 összetevővel és megalkotta azt a különleges italt, aminek minden cseppjében a görög napfényt ízlelhetjük. Az azóta eltelt 120 év során világszerte milliók szerették meg és fogyasztják a METAXA névre keresztelt, a görög nyarak forróságát és kalandjait idéző italt.


A görög konyha óriásai

2006. november 14.

A görög nép, amely saját képmására teremtett isteneket adott a világnak, megosztotta bölcsességét a konyhaművészetben is. Bár a szőlőlevélbe tekert darált hús, a dolmádesz török eredetű, ki ne tartaná görögnek? Hol van párja a taramasz salátának, a halban gazdag tenger dús választékában is különlegességnek számító olajos, citromos, füstölt halikrának?


Görögországé az ouzo

2006. október 26.

Görögország az Európai Unióval folytatott tárgyalásokat követően elnyerte a jogot, hogy ánizspálinkáját, az ouzót, ezentúl kizárólag görög termékként ismerjék szerte a világon.


Tengerbe nyúló görög medencék

2006. május 26.

Mi sem kellemesebb annál, ha egy görögországi luxusszálloda teraszáról rögtön egy medence üdítő vizébe vetjük magunkat, s ezután kisvasúttal közelítjük meg az éttermek vagy koktélbárok valamelyikét.


Sziklafürdő Görögország peremén

2006. május 23.

Ha felejthetetlenné akarjuk tenni a hagyományos görögországi utazást, érdemes felkeresni a szokásosnál több luxust nyújtó szállodákat. Az ötcsillagos Grand Resort Lagonissi mesébe illően szép környezetben, egy földnyelv végén helyezkedik el.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5