Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 2 találat van a Deluxe.hu oldalon

Partiszabályzat és tárgyalókódex

2007. november 26.

Az év végi céges partikra, tárgyalásainkra, de íróasztalunk tárgyaira is írott és íratlan szabályok sokasága vonatkozik. Kiderítettük, mit kíván a protokoll, ha névjegyet adunk egy japánnak, illetve üzletasszonyként hosszú hajat hordunk.


A báli viselkedés kisábécéje

2006. február 09.

Görög Ibolya választékos stílusa, kifinomult kommunikációja rövid beszélgetésünk alatt is feltűnt. Nem hiába, a magyar protokollszakma egyik legismertebb szereplője és szakírója valóban ért munkájához, amit akár a Miniszterelnöki Hivatal protokollfőnökeként is bebizonyíthatott. Görög Ibolya három viselkedéskultúrával kapcsolatos könyve közül kettőnek éppen orosz nyelvű kiadását készítik elő Moszkvában. A protokollszakértőt - a szezonnak megfelelően - a báli etikettről, a szokások változásáról és a méltó megjelenésről kérdeztük.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5