Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 59 találat van a Deluxe.hu oldalon

Kapós Angelina Jolie és Brad Pitt bora

2013. március 08.

Néhány óra alatt elkelt az első 6000 palack bor, amelyet Angelina Jolie és Brad Pitt dél-franciaországi Chateau Miraval birtokán termeltek.


Vasúti alagútban érlelik a drága francia sajtokat

2012. november 05.

Comtéi, beaufort-i és salers-i sajtkorongok érnek egy használaton kívüli vasúti alagútban létrehozott sajtüzem végreláthatatlan polcain a közép-franciaországi Ambierle-ben.


Havonta egyszer megnyitják az Elysée-palota parkját

2012. október 29.

Október 28-tól havonta egy vasárnapon megnyitják a nagyközönség előtt Franciaország legelőkelőbb parkját, amely a francia államfő rezidenciáját, az Elysée-palotát övezi.


Elözönlik Franciaországot a kínai gazdagok

2012. június 05.

Külföldre legszívesebben Franciaországba, az Egyesült Államokba és Ausztráliába utaznak a kínai gazdagok - derül ki a Hurun Kutatóintézet legújabb tanulmányából.


Dali-szobrokkal pakolnak tele egy francia síparadicsomot

2011. december 12.

Igazi szabadtéri múzeummá válik a francia Alpokban lévő Megeve: a téli sportlehetőségeiről ismert községben Salvador Dali kilenc eredeti szobrát állítják ki a szabadban.


Hogyan igyuk körbe Franciaországot négy nap alatt?

2011. augusztus 03.

Egy négynapos franciaországi körútba akár három borvidék meglátogatása is belefér, ha nem bánjuk a sűrű programmal járó fáradalmakat.


Bemutatjuk az ismeretlen francia alkoholos italokat

2011. július 26.

Bretagne egyike azoknak a ritka franciaországi régióknak, amelyek szőlőből egyáltalán nem készítenek bort. Ellenben több hagyományos italfajta, mint a cidre vagy a mézbor mellett lassan harminc éve a házi készítésű sör is elválaszthatatlanul kötődik az Európa legnyugatibb csücskében található óceánparti vidékhez. A gasztronómia egyik őshazájában a minőségi regionális termékekre épülő francia szakértelem és a folyamatosan fejlődő konyhaművészet jegyében újul meg az italipar is, és szerez egyre nagyobb és nemzetközi hírnevet.


Lemásolják az európai luxusvárosokat az oroszok

2011. május 31.

Az orosz elit Moszkvától tíz kilométernyire is sétálhat a híres deauville-i deszkaborítású sétányon: a francia tengerparti üdülőhelyre emlékeztető falu egyike az európai települések Oroszországban egyre-másra megszülető másolatainak.


Franciaország rendezi a golfozók legrangosabb versenyét 2018-ban

2011. május 18.

Franciaország rendezheti meg 2018-ban a Ryder Kupát, a golfozók legrangosabb csapatversenyét.


Megjelent a 2011-es francia Michelin-kalauz: nincs új háromcsillagos étterem

2011. február 28.

Húsz éve először fordul elő, hogy nem került fel új francia étterem a háromcsillagos konyhák közé a Michelin étteremkalauz értékelése szerint.


1 2 3 4 5 6


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5