Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 95 találat van a Deluxe.hu oldalon

Helycsere Kína milliárdosainak rangsorában

2013. szeptember 10.

Vang Csien-lin kínai milliárdos, a Wanda Group feje került 14 milliárd dolláros vagyonával a kínai szupergazdagok listájának az élére a Forbes magazin legfrissebb kimutatása szerint.


Madonna a legjobban kereső híresség

2013. augusztus 29.

Madonna a világ legjobban kereső híressége a Forbes magazin szerint: a lap 125 millió dollárra (28,1 milliárd forint) becsüli az 55 éves popdíva elmúlt egy évben szerzett keresetét, amely elsősorban a bruttó 305 millió dollárt hozó MDNA-turnéból és ruházati termékek, illatszerek eladásából, illetve egyéb befektetésekből tevődött össze.


Ismét Oprah Winfrey a legbefolyásosabb

2013. június 26.

Két év után megint Oprah Winfrey vezeti a legbefolyásosabb hírességeknek a Forbes magazin által összeállított tízes toplistáját, amelyen több nő szerepel, mint férfi.


Nincs hazai milliárdos a Forbes listáján

2013. március 05.

Idén is összeállította a Forbes magazin a világ dollármilliárdosainak listáját. Összesen 1426 ilyen ember él a bolygón. Egy mexikói a leggazdagabb, Bill Gates és a Facebook-alapítók is ott vannak, nomeg persze Soros György.


Bill Gates visszatért

2012. szeptember 20.

Ismét Bill Gates vezeti a leggazdagabb amerikaiak listáját, amelyet a Forbes magazin készített és hozott nyilvánosságra szerdán.


Jennifer Lopez a csúcson

2012. május 17.

Jennifer Lopez vezeti a Forbes magazin idei celeblistáját, letaszítva a trónról Lady Gagát.


Csak férfiak szerepelnek a leggazdagabb afrikaiak lisátáján

2012. január 05.

A Forbes magazin 40 leggazdagabb afrikait felvonultató listája a kontinens növekvő globális jelentőségét bizonyítja, valamint az, hogy akad még olyan földrész, ahol a nők még egyáltalán nem rúgnak labdába. Legalábbis gazdasági téren.


Barack Obama a világ legbefolyásosabb embere

2011. november 04.

Egy helyet javítva tavalyi eredményén a dobogó legfelső fokán végzett idén Barack Obama amerikai elnök a világ legbefolyásosabb embereinek versenyében - derül ki a Forbes című amerikai üzleti magazin listájából.


Soros György bekerült a tíz leggazdagabb amerikai közé

2011. szeptember 22.

Ismét Bill Gates vezeti a leggazdagabb amerikaiak listáját, amelyet a Forbes magazin készített és hozott nyilvánosságra szerdán. Most először Soros György is bekerült a top tízbe.


Angela Merkel a egbefolyásosabb asszony

2011. augusztus 25.

Ismét Angela Merkel német kancellár a világ legbefolyásosabb asszonya Hillary Clinton amerikai külügyminiszter és Dilma Rousseff brazíliai államfő előtt a Forbes magazin idei ranglistája szerint.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5