Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 203 találat van a Deluxe.hu oldalon

Elhunyt a Ferrarik tervezője

2012. július 04.

Nyolcvanöt esztendős korában elhunyt Sergio Pininfarina olasz sztárdizájner, a nevét viselő autótervező cég egykori vezetője.


Jótékony Ferrari

2012. június 04.

Ritkaságszámba menő autókból, alkatrészekből és kiegészítőkből rendezett jótékonysági árverés révén akar segíteni a Ferrari autógyár az észak-olaszországi Emilia-Romagna tartományt nemrég sújtó földrengés károsultjain.


Ferrarit festett garázsajtajára

2012. május 14.

Valóságosnak tűnő Ferrarit festett garázsának kapujára egy férfi Nagy-Britanniában, hogy legalább látszatra legyen méregdrága sportautója, ha már pénze nincs elég, hogy valódit vegyen.


Rekordév után még jobban belehúz a Ferrari

2012. március 08.

A tavalyi rekordév után a Ferrari az idén is 7 ezernél több autót tervez értékesíteni.


Nem lehet Ferrari többé a világ leggyorsabb limuzinja

2012. január 25.

El kell távolítania Ferrarijáról egy brit férfinak minden olyan sajátságot, amely a Ferrari cégre utal, mert 7 méter hosszú, 8 személyes limuzinná alakított át egy Modena modellt.


Ferrari és Rolex a zálogházakban

2012. január 03.

A pénzügyi válság demokratikus mivoltának beszédes jeleként immár a brit gazdagok is egyre gyakrabban szorulnak a zálogházak gyors - és igen drága - kölcsöneire, amelyek fedezeteként nem egyszer komoly értékű személyes tárgyaikat - Ferrarijukat, Rolex órájukat, sőt jachtjaikat vagy magánrepülőjüket - helyezik letétbe.


Céges vacsorára is kibérelhető a Ferrari-ház

2012. január 02.

Munkaértekezletre és vacsorára is bérbe vehető a Ferrari egykori központja és az olasz sajtó szerint nem is kerül sokba azon a széken ülni, mely egykor Enzo Ferrarié volt.


Egyszerre nyolc Ferrari tört rommá

2011. december 05.

Japán történetének talán legköltségesebb karambolját jegyezték fel a szigetországban, ahol nyolc Ferrari, egy Lamborghini, három Mercedes Benz és egy Toyota Prius ütközött egymásnak.


Szuperexkluzív Ferrari-klubot hoznak létre

2011. november 23.

A világ legexkluzívabb autóklubját készül létrehozni a Ferrari. Azok léphetnének be, akik legalább öt modellel rendelkezek az olasz gyártótól.


Ferrarit tesz a karácsonyfa alá a Neiman Marcus

2011. október 24.

Megjelentette szokásos karácsonyi katalógusát a Neiman Marcus luxusáruház. Ezúttal limitált szériás Ferrarit vásárolhatnak a gazdagok.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5