Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 271 találat van a Deluxe.hu oldalon

Borozó sztárok

2008. augusztus 08.

A magas sztárgázsikból egyre több híresség áldoz dollármilliókat az egyik legelőkelőbb hobbira, a saját pincészetre. Más kérdés, hogy a filmvászon sztárjai mennyire értenek a borászat tudományához, így sokan inkább betársulnak egy-egy neves borász vállalkozásába.


A világ 10 legdrágább utcája

2008. augusztus 07.

A világ tíz legdrágább utcáját gyűjtötte össze a négyzetméterárak alapján a Wealth Bulletin nevű brit lap. Ahhoz, hogy valaki a listán levő utcák valamelyikében vásároljon ingatlant, közel egymillió dolláros bankszámlára van szükség.


3,8 milliárdért bárki megveheti Ausztria egyik tavát

2008. augusztus 07.

Eladó Ausztria egyik legszebb, magánkézben levő tava, a Mondsee. A híresztelések szerint Dietrich Mateschitz, a Red Bull energiaitalból meggazdagodott mágnás is érdeklődik az egyedülálló ingatlan iránt.


Jó úton jár a magyar szenior golf

2008. július 31.

Július 22-25. között Csehországban rendezték meg a XXVII. Senior Európa-bajnokságot, amely több szempontból is jelentősnek bizonyult magyar szempontból. Egyrészt játékerejükhöz képest jól teljesítettek a szeniorjaink, másrészt a magyar küldöttség sikeres prezentációt tartott a jövő évi, Magyarországon rendezendő Európa-bajnokság terveiről az európai szenior szövetség képviselői előtt.


A világ legfiatalabb milliárdosnői

2008. július 30.

A világ legfiatalabb milliárdosnői örökséggel vagy több évtizedes kemény munkával tettek szert hatalmas vagyonukra, de a kettő kombinációja is előfordul. Profi üzletasszonyok, titokzatos, visszavonultan élő örökösnők a Forbes összeállítása alapján.


Európa legfiatalabb milliárdosai

2008. július 18.

Európa fiatal, vagyis 40 évesnél fiatalabb dollármilliárdosait rangsorolta a Forbes magazin. Mindössze egy olyan akad közülük, aki nem az egykori Szovjetunió területéről származik, és nem önállóan, a rendszerváltás utáni anarchikus gazdasági viszonyokat kihasználva tett szert hatalmas vagyonára, hanem egyszerűen örökölt.


Róma tíz legjobb étterme

2008. július 17.

A világvárosok megismeréséhez hozzátartozik az is, hogy a nevezetességek feltérképezése mellett a metropolisz ízeit is kipróbáljuk. Sorozatunk első cikkében Róma legjobb éttermeit és fogásait vesszük számba, a három Michelin-csillagos garnélaráktól a legjobb pizzáig.


Felüdülés és kalózkodás a medencében

2008. július 02.

A legnagyobb hőségben az igazi felüdüléshez elengedhetetlen egy hideg vizű élménymedence, egy jacuzzi és egy frigidárium. A hévízi Hotel Európa Fit ****superior az egész család számára hűsítő kikapcsolódást nyújt, és amíg a szülők pihennek, a gyerekekre képzett animátorok és gyermekfelügyelők vigyáznak, és gondoskodnak az aktív időtöltésről.


Hogyan főz az évszázad szakácsa?

2008. június 23.

Eckart Witzigmann számára a főzés életelixír. A jelenkor egyik legmeghatározóbb szakácsegyénisége megújította és csúcsgasztronómiai színvonalra emelte az osztrák és a német konyhát, maximalizmusával valóságos Michelin-csillaghullást idézett elő Németországban. A nehéz évekről, a tökéletességről és Magyarország nemzetközi gasztronómiai megítéléséről beszélgettünk az évszázad szakácsával.


Macskáknak nyílt luxushotel

2008. június 20.

Az írországi Alpine Cattery nevű hotelben gourmet ételekkel és klasszikus zenével várják a négylábú vendégeket. A macskák addig élvezik a speciális villák kényelmét, amíg gazdáik nyaralnak.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5