Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 270 találat van a Deluxe.hu oldalon

Exkluzív éjszakák az apácazárdában

2008. szeptember 02.

Egyre több egykori kolostor és apácazárda alakul át luxusszállodává. Az ódon, spártai életkörülményekre tervezett épületek ma a legigényesebb vendégek elvárásainak is megfelelnek. A középkori hangulatnak és a luxusnak azonban meg is kérik az árát.


Európa leggazdagabb hölgyei

2008. augusztus 29.

Európa leggazdagabb hölgyei örökléssel és jó házasságokkal tettek szert hatalmas vagyonukra. Sokan férjük halála után is megállták helyüket a cégbirodalmak élén, de legtöbbjük már visszavonult, vagy úri hóbortjainak hódol.


Cápák és lélekvesztők a luxusutazáson

2008. augusztus 29.

A legtehetősebb utazók számára a hagyományos luxusutak már nem sok új élményt tudnak nyújtani, ezért személyre szabott, méregdrága utakra fizetnek be az erre specializálódott utazási irodáknál. Úszás cápák között, magánrepülőgépek, lélekvesztők és hátborzongató ciszternák.


Pazar hosszú hétvégék őszre

2008. augusztus 28.

A nyári vakációk elmúltával egyre többen iktatnak be egy-egy hosszú hétvégét, hogy kipihenjék az iskolakezdés fáradalmait. Érdemes felfedezni a közeli, néhány órás repülőúttal elérhető városokat. Az utazási irodák számos különleges programot kínálnak, ha pedig nem szeretnénk csoportosan utazni, egyéni igényeink figyelembevételével is szerveznek prémium kategóriás hétvégét. Luxusautó-bérlés, Michelin-csillagos fogások és milánói bevásárlás a kínálatban.


Ismét indul az ötnapos Spirit Kupa

2008. augusztus 27.

A Mediterran Yacht Charter harmadik alkalommal rendezi meg a négynapos Spirit Kupát szeptember 14-18. között. A szlovéniai Izola kikötőjéből induló vitorlásversennyel Zboray Mercedes tengeri charter-vitorlázónőre emlékeznek.


Drogok és erőszak miatt tartóztattak le egy milliomost

2008. augusztus 24.

A letöltendő börtönbüntetésre is fel kell készülnie annak a brit milliomosnak, akit kokainbirtoklás és nemi erőszak kísérlete miatt tartóztattak le.


Thaiföld királya a leggazdagabb uralkodó a világon

2008. augusztus 22.

A keleti sejkek és az európai gazdag királyságok uralkodói a mai napig a mesékből ismert, hatalmas vagyonnal rendelkeznek. A Forbes Magazin segítségével betekintést nyerünk a királyok és szultánok bankszámláiba.


Eltaxizták egy luxusút árát

2008. augusztus 18.

Alaposan "eltaxizta" magát egy spanyol házaspár Norvégiában: 610 kilométerrel úti céljuk "mellé" vitették magukat. A félreértés oka a nem megfelelő kiejtés volt.


Montenegróban építkezik egy szultán

2008. augusztus 18.

Az abu-dhabi uralkodócsalád 2 milliárd eurót fektet be a montenegrói tengerparton egy turisztikai negyed létrehozásába. A szállodakomplexumot Budván fogják felépíteni, egy helyi céggel közösen.


Borozó sztárok

2008. augusztus 08.

A magas sztárgázsikból egyre több híresség áldoz dollármilliókat az egyik legelőkelőbb hobbira, a saját pincészetre. Más kérdés, hogy a filmvászon sztárjai mennyire értenek a borászat tudományához, így sokan inkább betársulnak egy-egy neves borász vállalkozásába.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5