Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 271 találat van a Deluxe.hu oldalon

10 millió az egy centnél is kisebb pénzért

2009. február 10.

A németajkú térség legrégibb középkori pénzét, a Kis Pipin (714-768) uralkodása idején vert ezüst dénár egyetlen ismert példányát közel 10 millió forintért árverezték el hétfőn egy dortmundi aukción.


Lecsapott a kendőbe csavart ékszertolvaj

2009. február 07.

Dúsgazdag katari nőnek adta ki magát egy ékszertolvaj, aki kendője mögé rejtőzve több száz font értékben lopott gyűrűket európai luxusüzletekből.


Munkanélküli nyert a lottón

2009. február 05.

Igencsak kapóra jött a 10 milliárd forintnyi lottónyeremény az egyik nyertesnek Németországban. Mivel a 40 éves férfi éppen elveszítette a munkahelyét.


Egymillió dollár a tét a hógolf-vébén

2009. január 28.

Január 29. és 31. között kerül sor az ausztriai Obertauernben a Hógolf Világbajnokságra. Az amatőr verseny fődíja nem kevesebb, mint egymillió dollár lesz.


Hármasban tölthető éjszakák a fedélzeten

2009. január 28.

Egy forgalmon kívül helyezett Boeing repülőgép fedélzetén nyílt meg Svédországban a Jumbo Hostel. A Stockholm közelében levő szállodában a pilótafülke számít a legdrágább lakosztálynak, a legolcsóbbak pedig a háromágyas, hat négyzetméteres szobák.


Fejbe lőtte magát egy milliomos

2009. január 22.

Holtan találtak egy ír milliomost dublini lakásában. Patrick Rocca valószínűleg önkezével vetett véget életének, súlyos anyagi problémái miatt.


Miniszterrel hozták hírbe a milliárdost

2009. január 16.

A Gucci-milliárdosként ismert Francois-Henri Pinault hivatalosan is cáfolta azt a híresztelést, miszerint ő az apja a francia igazságügyi miniszter nemrég született gyermekének.


Elraboltak egy görög milliárdost

2009. január 15.

Három fegyveres elrabolta Pericles Panagopoulos görög milliárdost. A bűnözők 40 millió eurós váltságdíjat követelnek a mágnásért.


Bárok a legjobb panorámával

2009. január 09.

A kivételes panorámát kínáló éttermek és bárok nemcsak tavasztól őszig vonzzák a különleges hangulatra vágyó vendégeket. Összegyűjtöttük Európa legjobb tetőteraszon található bárjait, ahonnan télen is kellemes melegben gyönyörködhetünk a kilátásban.


Utak az északi fény nyomában

2009. január 08.

Az északi fény szeptembertől áprilisig utazók tömegeit vonzza a sarkkörön túli úti célokra. A legelszántabbakat a kemény mínuszok és a hosszú utazás sem riasztja el, ha éjszakánként tanúi lehetnek a különleges természeti jelenségnek.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5