Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 271 találat van a Deluxe.hu oldalon

Gasztronómiai túra Toszkánában

2006. április 12.

Ha szeretné közelebbről megismerni a toszkán ételeket és borokat, most megteheti. Május második felében négynapos gasztronómiai utazás keretében Toszkána két leghíresebb borvidékére, Chiantiba és Montalcinóba kalauzoljuk az érdeklődőket.


Verona, a nemes borok találkozóhelye

2006. április 05.

Április 6-10. között rendezik meg a negyvenedik Vinitaly borászati szakkiállítást Veronában. Az észak-olasz városban rengeteg szakmai konferencia, csodálatos borok és természetesen számos egyéb látnivaló várja az érdeklődőket. A Vinitaly-n magyar pincészetek is megjelennek, de az Agrármarketing Centrum idén nem szervezett közösségi standot.


Visszaköltöztetik a tokhalakat Európába

2006. április 04.

A kaviárt adó tokhalak túlélték a dinoszauruszokat és az éghajlatváltozást, ám amikor az ember felismerte, hogy az ikrája különlegesen értékes kincs, az állatfaj szinte egycsapásra eltűnt Európából. A tokhalat április 11-én költöztetik vissza európai otthonába.


Elfogyhat a nyugat-európai szarvasgomba

2006. március 30.

Apránként válsághangulat kezd eluralkodni a francia szarvasgomba-termelők körében. A különleges csemege Nyugaton egyre kisebb mennyiségben terem, helyenként a tavalyi mennyiségnek csupán felét gyűjthették be a termesztők. Hazánkban szerencsére más szarvasgombafajt termelnek, így ilyen veszély nálunk nem fenyeget, igaz, nálunk a termelők nem kapnak állami támogatást - tudtuk meg Bratek Zoltántól, a Magyar Szarvasgombász Szövetség elnökétől.


Mégsem lett magyar borbotrány Düsseldorfban

2006. március 27.

Az Agrármarketing Centrum az utolsó pillanatban mégsem engedélyezte, hogy a borhamisításért megbüntetett Szigetvin Kft. ott legyen a düsseldorfi borkiállítás állami pénzből finanszírozott magyar standján. A Földművelésügyi Minisztérium valószínűleg a szakma és a sajtó nyomására változtatta meg álláspontját.


Tenyésztett kaviár a szennyvíztisztítóból

2006. március 27.

Négyszáz szibériai tokhalat telepítenének abba a víztárolóba, amely néhány éve még szennyvíztisztítóként üzemelt a svájci Bäretswil városka határában. Aggodalomra azonban semmi ok, a tisztítóüzemet 2004 közepén patyolattisztává varázsolták.


Düsseldorfba költözik a borvilág

2006. március 25.

Március 26. és 28. között az észak-rajna-vesztfáliai Düsseldorf kerül a borkedvelők figyelmének középpontjába, ugyanis itt rendezik meg 1994 óta a világ egyik legjelentősebb borszemléjét. A ProWein kiállításon magyar borászatok is szép számmal képviselik hazánkat.


Borok versenyeznek Madridban

2006. március 17.

Március 18-án, szombaton veszi kezdetét a 7. Bacchus Nemzetközi Borverseny a spanyol fővárosban, Madridban. A kétévente megrendezett eseményen több mint ezer bor mérkőzik meg egymással. A legutóbbi, 2004-es viadalról a magyar borászok egy ezüst- és egy bronzéremmel tértek haza.


Erőszakos borásztüntetés Franciaországban

2006. március 08.

Nemcsak nálunk békétlenkednek a borosgazdák, hanem Franciaországban is. Az ottani borászok jóval tovább mentek magyar társaiknál: a feldühödött termelők hétfőn import borokat semmisítettek meg a Földközi-tenger partján lévő Sete városában.


Borok a sógoroktól

2006. március 07.

Csak idő kérdése volt, hogy Ausztria legdélebbi borvidéke, Stájerország borai befussanak. A többnyire száraz, illatos, fehér stájer borok Ausztriában már évszázadok óta nagyon kedveltek, de mostanság az európai és az amerikai sommelier-ktől is magas pontszámokat kapnak egyedi karakterüknek és kivételes minőségüknek köszönhetően. A régió kedvencei többek között a sauvignon blanc, a sárga muskotály és a Morillon - ami a chardonnay helyi neve.


3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5