Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 270 találat van a Deluxe.hu oldalon

Ellenzi az FVM a szőlőkivágást

2006. augusztus 07.

Nem ért egyet Magyarország az Európai Unió azon törekvésével, amely a bortúltermelés problémáját a kivágás támogatásával kívánja megoldani. Az FVM államtitkára kijelentette: a magyaroknak előnytelenek a borkészítés szabályaira vonatkozó uniós elképzelések.


A szőlő kivágásáról tárgyaltak Brüsszelben

2006. július 18.

Július 18-án tárgyaltak az EU tagországainak agrárminiszterei a küszöbön álló, a felek között továbbra is éles vitákat kiváltó borreformról. A feszültség annak ellenére érezhető, hogy a legfőbb céllal, az európai borok versenyképesebbé tételével mindenki egyetért.


Kivágná az EU a magyar szőlőket

2006. június 29.

Nemrég arról adtunk hírt, hogy az Európai Unió gyökereiben változtatja meg a borászatot egy 2008-ban hatályba lépő reformcsomag keretében. A 2007 januárjára elkészülő törvénytervezet egyik leglényegesebb pontja a kivágási program folytatása, amellyel kapcsolatban magyar borászokkal beszélgettünk.


Leépítő borreformra készül Európa

2006. június 22.

Előreláthatólag 2008-ban léphetnek életbe azok a reformok, amelyek mellett június 22-én foglalt állást az Európai Bizottság. Az intézkedések során újraindulna a leépítési program, ami 400 ezer hektár szőlőültetvény kivágását jelentené.


Luxusszálló nyílt egy vulkanikus olasz szigeten

2006. június 06.

Új luxusüdülőt nyitottak egy Szicíliától nyugatra fekvő, vulkáni eredtű szigeten. Az tengerből kiemelkedő apró földterületen felépült szálló, a Pantelleria Dream Exclusive Hotel Európa egyik legfestőibb környezetébe várja az elsősorban nyugalomra vágyó igényes utazókat.


Az EU pihentetné a szőlőhegyeket

2006. május 30.

Kétségtelen, hogy Európában túlságosan nagy területen terem borszőlő fölöslegesen. Az Európai Unió a 20 százalékos túltermelést a termőterületek időszakos pihentetésével készül csökkenteni. Az intézkedés következtében az érintett mintegy 4-500 ezer hektáron csak 4-5 év után teremhetne szőlő - mondta Jásdi István a Deluxe Magazinnak.


Nem diszkriminatív a testsúlyarányos árazás

2006. május 14.

A hotel, amelyben a vendégek testsúlya alapján szabottak az árak, háromcsillagos, Norden városában van, Németország északi részén. Egy kilónyi vendég 130 forint körüli összegnek felel meg, azaz a vendégeknek kilóik után ennyit kell fizetniük. Így egy 60 kilós sovány 7800 forintnak megfelelő eurót fizet, míg egy mázsás vendég 13 ezret. Nem diszkriminatív a kövérek hátrányára a kilódíjas szálloda - állítja tulajdonosa.


Luxusszórakozás a Spanyol Nagydíjon

2006. május 12.

A tehetősebb rajongók Spanyolországba utazva nem csak a május 14-i catalunyai futam vérpezsdítő hangulatát élhetik át, hanem, ha már arra járnak, megízlelhetik a mediterrán ország gasztronómiai remekeit, pazar hotelekben szállhatnak meg és akár sztárokkal is bulizhatnak együtt.


Hat évszázados luxushotel Velencében

2006. április 18.

A velencei Hotel Danieli nem véletlenül érdemelte ki a 2005-ös év harmadik legjobb szállodájának megtisztelő címét. A 14. században épült ékszerdoboz-szerű hotel a legmagasabb színvonalú szolgáltatással, luxuskörülmények közé várja vendégeit.


Gasztronómiai túra Toszkánában

2006. április 12.

Ha szeretné közelebbről megismerni a toszkán ételeket és borokat, most megteheti. Május második felében négynapos gasztronómiai utazás keretében Toszkána két leghíresebb borvidékére, Chiantiba és Montalcinóba kalauzoljuk az érdeklődőket.


2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5