Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 271 találat van a Deluxe.hu oldalon

Milánóban is lesz hétcsillagos szálloda

2006. december 19.

Március 7-én nyitja meg kapuit az európai Burj al Arab Hotelnek is beillő Vittorio Emanuele II Galleria. A hétcsillagos milánói luxushotel alig 25 helyiséggel várja majd a milliomos utazóvendégeket, akiknek egy éjszakára akár 4000 euróba is kerülhet a fejedelmi szállás.


Táncoló norvégok a fa körül

2006. december 07.

Minden évben, december táján millió és millió házban és lakásban tűnnek fel a karácsonyfák, illetve a díszek, adventi koszorúk. A hagyományok azonban országról országra változnak. Nézzünk szét most Európában, illetve Észak-Amerikában, hogy hogyan is terjedt el például a karácsonyfa állításának szokása.


Karácsonyi asztalok Európában

2006. november 29.

A karácsonyi vacsora hazánkban hagyományosan a halászléről, a töltött káposztáról és a bejgliről szól, mindig érdekes azonban arról hallani, mit esznek ilyenkor más nemzetek, illetve hogyan zajlik náluk a karácsonyi ünneplés. Azt gondolnánk, a szokások Európa-szerte megegyeznek, ez azonban nagy tévedés, hiszen szinte az is országonként változik, hogy ki hozza az ajándékokat.


Brüsszel nem adja fel a borok reformját

2006. november 27.

Jövő év elejére jogalkotási szakaszba kerül az Unió borreformterve, a szakmai vita a végéhez közeledik. A támogatások legnagyobb része megszűnik, és a források egy része átkerül a vidékfejlesztési keretbe. Úgy tűnik, marad a szőlőkivágás, a cukrozás pedig sok vitát vált majd ki. Előbbi a vidéket, utóbbi a minőséget töri majd meg, az import borok pedig befejezik a munkát.


Rekord mennyiségű bevásárlóközpont nyílik Európában

2006. november 07.

Minden eddiginél nagyobb területen szórhatjuk 2007-ben a pénzt, ugyanis a Cushman & Wakefield nemzetközi ingatlan tanácsadó kutatása szerint rekord mértékű, 13,8 millió négyzetméternyi bevásárlóközpont terület nyílik Európában az idei évben és 2007-ben, ezzel jövő év végéig több mint 100 millió négyzetméteren vásárolhatunk a kontinensen.


Luxuskikötő épül Montenegróban

2006. október 31.

Montenegrói partszakaszt vásárolt hétvégén egy kanadai milliárdos. A földdarabon, amelyen egy régi hajójavító műhely is áll, a hírek szerint Peter Munk luxusüdülő és fényűző marina építését tervezi.


Elutasították a tagállamok az uniós borreformot

2006. október 30.

Horváth Csaba, a Hegyközségek Nemzeti Tanácsának (HNT) főtitkára az uniós borreform állásáról elmondta, jelenleg folyik a tagállamok közötti egyeztetés, a tervezett intézkedéseket ugyanis minden uniós szőlőtermelő tagország elutasította.


Megnyílt a Reina Victoria Hotel Madridban

2006. október 18.

Ha némi csúszással is, de megnyitották a Reina Victoria Hotelt Madridban. A spanyol főváros történelmi központjában fekvő elegáns szállodában egy éjszakára akár 2300 eurót, vagyis körülbelül 610 ezer forintot fizethetnek a vendégek.


Svédcsavarral kezd a magyar bormarketing

2006. szeptember 07.

Messzi északnak indul neki több mint egy tucat hazai borászat, meghódítandó Svédországot, a számunkra egyik legfontosabb és árai miatt meglehetősen vonzó exportpiacot. Az eseményt az ITDH és az MBM szervezi.


Összeforrt a borszektor

2006. szeptember 01.

Továbbra is egységesnek tűnik az uniós borreform kapcsán, a szakma, a szakminisztérium és a politika is. Annak ellenére, hogy a hivatalos hazai, és az EU-ban egységesen képviselendő álláspont csak a napokban várható, ezt a szakmai összetartást most ismét megerősítették a mezőgazdasági bizottság előtt.


3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5