Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 271 találat van a Deluxe.hu oldalon

A gyémánt útja

2007. február 12.

Sok nézőt csábított már a moziba a Véres gyémánt című film, ám ettől függetlenül is érdemes eltűnődni azon, hogyan és milyen áron kerülnek Európába az apró kövek, amelyeknek felettébb szövevényes, alkalmanként véres útjáról Kakas Péter gyémántszakértővel beszélgettünk.


Újgazdag oroszok rohanják le Ausztriát

2007. február 12.

Tíz százalékban maximálják ezentúl a tiroli téli luxusüdülőhelyre érkező oroszok arányát Kitzbühelben a drágább szállodák üzemeltetői - jelentette ki Renate Danler, a tiroli idegenforgalmi hivatal néhány napja Bécsbe áthelyezett vezetője. A nyilatkozat kisebb botrányt okozott a vendéglátósok és az orosz diplomaták körében.


Meghódították a világot a svájci időmérők

2007. február 07.

A svájci jelző hosszú ideje jelent már bizonyos fokú garanciát a luxusórák vásárlóinak. A kifogástalan minőség természetesen a nemzetközi eladásokban is érezteti hatását, elég ha arra gondolunk, hogy az alpesi ország karóráiból tavaly 11 százalékkal többet exportáltak, összesen mintegy 11 milliárd dollár értékben.


Egy magyar falat Svédországban

2007. február 01.

Az amerikai és kanadai magyar éttermek sora után most saját kontinensünkön keresgélünk tovább hazai ízek után kutatva. Elsőként Svédországon akadt meg a szemünk, ahol a Glada Änkan (vagyis Víg Özvegy) vendéglő nemesíti hazánk konyhájának hírnevét. Lássuk, milyen a skandináv-magyar vendégszeretet!


Botrányt kavar a prágai luxushotel

2007. január 29.

Jelenleg parkolóházként üzemel az a prágai épület, amelyet hamarosan 140 szobás luxushotellé kívánnak átépíteni. A legújabb ötcsillagos cseh szálloda ellen azonban sokan tiltakoznak, mondván, rontja a történelmi városrész összképét.


Viharos siker a boot 2007 hajókiállításon

2007. január 29.

Véget ért Európa egyik legnagyobb hajókiállítása, a január 20. és 28. között megrendezett boot 2007, amelyen látogatói rekord ezúttal ugyan nem született, ám a gyártóknak és kereskedőknek - különösen a luxusszegmensben - panaszra semmiképp sem lehetett okuk.


Csalással vádolják a világ legjobb szakácsát

2007. január 26.

Megvédte világbajnoki címét Franciaország a Bocuse d’Or nevű, igen nagy presztízsértékkel bíró nemzetközi szakácsversenyen, amelyen immár huszadik alkalommal ítélték oda a legjobbnak járó díjat. A győztes, Fabrice Desvignes végtelen örömét még az ellenfelek kifogásai sem tudják elrontani.


Luxusszálló lesz a bonchidai Bánffy kastélyból

2007. január 23.

Hétmillió euróból épülhet exkluzív hotellé a mai Románia területén fekvő bonchidai Bánffy kastély. A gyönyörű, 18. századi épület felújítása várhatóan 15 évig tart majd.


Síüdülő épül milliomosoknak az Alpokban

2007. január 23.

A téli időszakban a tehetős társadalom egyik legkedveltebb szabadidős elfoglaltsága a síelés. A francia Alpokban épülő luxusüdülő exkluzív, eurómilliós faházai azoknak az igazán gazdag sportszeretőknek ajánlott, akiknek nemcsak a pálya minősége, hanem a szállás előkelősége is fontos szempont.


Elárasztják a hírességek Franciaországot

2007. január 22.

A legnagyobb amerikai sztárokkal reklámozzák filmjeiket a hollywoodi forgalmazók Franciaországban. A reklámhadjárat csak tavaly 180 milliós nézőszámot és egymilliárd eurós bevételt produkált Európában, de a hírességek ideiglenes importálása a francia luxusszállodák, magánrepülőket fogadó repülőterek és a testőrcégek forgalmát növeli.


3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5