Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 270 találat van a Deluxe.hu oldalon

Újabb európai herceg született

2009. május 05.

Kisfiúnak adott életet Joákim dán herceg második felesége, Mária hercegnő hétfőn. A gyermek nevét csak a keresztelőn hozzák nyilvánosságra.


Bankkölcsönért rabolt a luxusingatlan-fejlesztő

2009. május 01.

Egy spanyol luxusingatlan-fejlesztő elrabolt egy bankigazgatót, hogy 50 ezer eurós, azaz 14,5 millió forintos kölcsönhöz jusson. A pénzen kívül a bankár autóját is elvette, viszont gyorsan lebukott, mert megengedte, hogy a túsz telefonáljon.


12 milliót érő dzsekit talált egy olasz nő

2009. március 31.

Több mint 12 millió forintot érő dzsekit talált egy nő az utcán az olaszországi Savona városában. A kabát értékét a zsebében levő gyémántoknak köszönheti.


A legjobb európai terepek gleccsersízőknek

2009. március 25.

A legelszántabb síelők akkor sem teszik el a léceket, ha beköszönt a tavasz. Európa számos gleccsere az év nagy részében alkalmas sportolásra, így akár a legnagyobb kánikulában is sílécra pattanhatunk. Összegyűjtöttük a legjobb európai gleccsersí-terepeket.


Rangon aluli házasságot köt a trónörökösnő

2009. március 24.

Viktória svéd trónörökösnő június 19-én lép házasságra Daniel Westlinggel, jelentette be hétfőn a svéd királyi ház. A királyi család nem örül a rangon aluli házasságnak.


Börtönbe került a spanyol Robin Hood

2009. március 20.

Börtönbe került a spanyol Robin Hoodként ismert banki alkalmazott. A 33 éves férfi 150 millió forintnyi hitelt csalt ki pénzintézetektől, a pénzből pedig egy antikapitalista magazint finanszírozott.


Prágában már két Michelin-csillag van

2009. március 17.

A napokban kerül a boltokba a Michelin kalauz legújabb kiadványa, amely Európa nagyvárosainak legjobb szállodáit és vendéglátóhelyeit tartalmazza. Számos híres hely elvesztette a csillagát, Gordon Ramsay prágai étterme viszont bekerült a legjobbak közé.


81 ezer forintos sör készült Dániában

2009. február 26.

Piacra dobta különleges sörtrilógiájának második palackját a világ negyedik legnagyobb sörgyára, a Carlsberg. A Jacobsen Vintage No.2. pontosan 2009 dán koronába kerül, és 50 évig megőrzi a minőségét.


Platinagyűrű miatt perel a milliomos

2009. február 26.

Hitelrontásért pereli a Rolling Stones frontemberének volt feleségét egy milliomos, aki tavaly megtalálta az asszony elvesztett platinagyűrűjét. A 60 millió forintos ékszer megtalálójának annak idején Bianca Jagger 10 ezer eurót ígért, de nem kapta meg a pénzt, és azt állítja, hogy a jó hírét is megsértették.


10 millió az egy centnél is kisebb pénzért

2009. február 10.

A németajkú térség legrégibb középkori pénzét, a Kis Pipin (714-768) uralkodása idején vert ezüst dénár egyetlen ismert példányát közel 10 millió forintért árverezték el hétfőn egy dortmundi aukción.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5