Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 270 találat van a Deluxe.hu oldalon

A show nagyasszonya luxusingatlant vesz Dubrovnikban

2007. március 13.

Háromemeletes villát vásárol az amerikai tévésztár, Oprah Winfrey Dubrovnik óvárosában. A világ egyik leggazdagabb asszonya kereken öt millió eurót, vagyis 1,25 milliárd forintot fizet az ódon kőházért.


Feltörtek a román és szerb milliomosok

2007. március 12.

A "szokásos" indiai és kínai belépők mellett európaiak is szép számmal szerepelnek a Forbes magazin azon listáján, amely a 2006-os év legvagyonosabb embereit összesítette. Oroszország tizenkilenc, Spanyolország tíz friss milliárdossal gyarapította a leggazdagabbak táborát, a 178 új belépő között azonban idén először Románia, Szerbia és Ciprus egy-egy olyan állampolgára is szerepel, akinek vagyona meghaladja az egymilliárd dollárt.


Hét csillagot kaphat egy milánói szálloda

2007. március 12.

Megnyílt a milánói Town House Galleria, amely hivatalosan is a világ első hétcsillagos szállodája lehet, amennyiben a svájci SGS minőségbiztosító szervezet hozzájárul a rendkívüli besoroláshoz.


Szőnyegnagyhatalom lehet Magyarország

2007. március 09.

Megalakult az Első Pesti Szőnyeg Társaság, amely különösen fontos állomása a magyarországi műkincsgyűjtésnek. 1945-től egészen tegnapig nem volt ugyanis hasonló szervezet egész Kelet-Európában, annak ellenére sem, hogy Budapesten található a világ öt legkomolyabb szőnyeggyűjteményének egyike.


A világ tíz legdrágább városa

2007. március 09.

Oslo a földkerekség legdrágább nagyvárosa azon a listán, amelyet egy brit gazdasági szaklap készített el a különböző településeken megállapított mindennapi költségek alapján. A listához hozzáfűztük, miért szerepelhetnek az adott helyeken a világ metropoliszai.


Önbilincseléssel fenyegetőznek a da Vinci-rajongók

2007. március 02.

Heves vita robbant ki Firenzében amiatt, hogy tokiói kiállításra szállítják Leonardo da Vinci Angyali üdvözlet című remekművét. A kölcsön miatt a város 297 nevezetes személyisége, köztük Franco Zeffirelli rendező tiltakozását fejezte ki, míg többen egyenesen azzal fenyegetőznek, hogy az Uffizi Képtár kapuihoz láncolják magukat.


Romokból épült újjá a luxusszálló

2007. március 01.

Idén ünnepli fennállásának századik évfordulóját a berlini Hotel Adlon, az egyik legelőkelőbb német luxusszálloda, amelyben olyan hírességek szálltak már meg, mint Albert Einstein, Bill Clinton, George W. Bush és Michael Jackson. Itt található a világ legdrágább lakosztálya, amely 20 ezer euróba kerül egy éjszakára.


Magyar plakátok árasztották el Genovát

2007. március 01.

A Magyar Képzőművészeti Egyetem szecessziós plakátgyűjteményéből nyílt kiállítás a Római Magyar Akadémia kezdeményezésére február 28-án este Olaszországban. A Manifesta - Art Nouveau in Europa címet viselő tárlatnak a genovai székhelyű Európai Kulturális Központ ad otthont.


Friuli, a gasztronómiai kincsesbánya

2007. február 28.

Olasz ételbemutatót tartottak február 27-én a Mercure Budapest Korona szállóban. Friuli régió olyan nevezetességei mutatkoztak itt be a magyar gasztroközönségnek, mint a San Daniele sonka, vagy a Montasio sajt, de az itáliai séfek a helyszínen készített halas, valamint a libamájas puliszkás fogásai szintén nagy sikert arattak.


Kristályból készített ökröt egy dunántúli cég

2007. február 27.

Frankfurtban mutatkoztak be az Ajka legérdekesebb újdonságai, amelyek között ólomkristály szobrok, cameo kristály dísztárgyak, valamint modern és retro vonalvezetésű tálak és tányérok is szerepeltek.


2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5