Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 271 találat van a Deluxe.hu oldalon

Luxus lakosztály lett az apácák hálószobájából

2007. március 14.

Nyugalomra és elvonultságra vágyó emberek ideális nyaralóhelye lehet a spanyolországi Convento de San Pablo zárda, ahol luxus körülmények között pihenhetik ki fáradalmaikat a vastag pénztárcájú vendégek. Spanyolországban több egykori kolostort alakítottak át szállodává, így próbálják odacsalogatni az egzotikumra vágyó turistákat, illetve megóvni az épületek állagát.


A show nagyasszonya luxusingatlant vesz Dubrovnikban

2007. március 13.

Háromemeletes villát vásárol az amerikai tévésztár, Oprah Winfrey Dubrovnik óvárosában. A világ egyik leggazdagabb asszonya kereken öt millió eurót, vagyis 1,25 milliárd forintot fizet az ódon kőházért.


Feltörtek a román és szerb milliomosok

2007. március 12.

A "szokásos" indiai és kínai belépők mellett európaiak is szép számmal szerepelnek a Forbes magazin azon listáján, amely a 2006-os év legvagyonosabb embereit összesítette. Oroszország tizenkilenc, Spanyolország tíz friss milliárdossal gyarapította a leggazdagabbak táborát, a 178 új belépő között azonban idén először Románia, Szerbia és Ciprus egy-egy olyan állampolgára is szerepel, akinek vagyona meghaladja az egymilliárd dollárt.


Hét csillagot kaphat egy milánói szálloda

2007. március 12.

Megnyílt a milánói Town House Galleria, amely hivatalosan is a világ első hétcsillagos szállodája lehet, amennyiben a svájci SGS minőségbiztosító szervezet hozzájárul a rendkívüli besoroláshoz.


Szőnyegnagyhatalom lehet Magyarország

2007. március 09.

Megalakult az Első Pesti Szőnyeg Társaság, amely különösen fontos állomása a magyarországi műkincsgyűjtésnek. 1945-től egészen tegnapig nem volt ugyanis hasonló szervezet egész Kelet-Európában, annak ellenére sem, hogy Budapesten található a világ öt legkomolyabb szőnyeggyűjteményének egyike.


A világ tíz legdrágább városa

2007. március 09.

Oslo a földkerekség legdrágább nagyvárosa azon a listán, amelyet egy brit gazdasági szaklap készített el a különböző településeken megállapított mindennapi költségek alapján. A listához hozzáfűztük, miért szerepelhetnek az adott helyeken a világ metropoliszai.


Önbilincseléssel fenyegetőznek a da Vinci-rajongók

2007. március 02.

Heves vita robbant ki Firenzében amiatt, hogy tokiói kiállításra szállítják Leonardo da Vinci Angyali üdvözlet című remekművét. A kölcsön miatt a város 297 nevezetes személyisége, köztük Franco Zeffirelli rendező tiltakozását fejezte ki, míg többen egyenesen azzal fenyegetőznek, hogy az Uffizi Képtár kapuihoz láncolják magukat.


Romokból épült újjá a luxusszálló

2007. március 01.

Idén ünnepli fennállásának századik évfordulóját a berlini Hotel Adlon, az egyik legelőkelőbb német luxusszálloda, amelyben olyan hírességek szálltak már meg, mint Albert Einstein, Bill Clinton, George W. Bush és Michael Jackson. Itt található a világ legdrágább lakosztálya, amely 20 ezer euróba kerül egy éjszakára.


Magyar plakátok árasztották el Genovát

2007. március 01.

A Magyar Képzőművészeti Egyetem szecessziós plakátgyűjteményéből nyílt kiállítás a Római Magyar Akadémia kezdeményezésére február 28-án este Olaszországban. A Manifesta - Art Nouveau in Europa címet viselő tárlatnak a genovai székhelyű Európai Kulturális Központ ad otthont.


Friuli, a gasztronómiai kincsesbánya

2007. február 28.

Olasz ételbemutatót tartottak február 27-én a Mercure Budapest Korona szállóban. Friuli régió olyan nevezetességei mutatkoztak itt be a magyar gasztroközönségnek, mint a San Daniele sonka, vagy a Montasio sajt, de az itáliai séfek a helyszínen készített halas, valamint a libamájas puliszkás fogásai szintén nagy sikert arattak.


3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5