Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 270 találat van a Deluxe.hu oldalon

Égre néző szoba nászutasoknak

2007. május 04.

Elképesztő látványt ígér az erbuscói L’Arbereta hotel a nászútra érkező vendégeknek éjszakánként mintegy félezer euróért. Az ifjú pár az olasz luxushotel toronylakosztályának ágyából nem csak a Lago di Iseóban gyönyörködhet, hanem az üvegtetőnek köszönhetően a csillagos égben is.


Eladó a világ legelső fényképezőgépe

2007. április 30.

Történelmi ereklyét bocsát árverésre május 26-án a WestLicht Photographica nevű, fényképészettel foglalkozó bécsi aukciósház, amelynak katalógusában a világ első dagerrotipját láthatják a műgyűjtők.


Valódi Európát keresnek az amerikaiak

2007. április 28.

Új értelmet nyer Amerika felfedezése a legújabb statisztikák szerint, a tengerentúliak ugyanis fokozatosan felismerik, hogy a nyugat-európai luxusszállodákon kívül a kontinens keleti felén is számos desztináció kínál a kitűnő szálláshely mellett első osztályú szabadidős és kulturális programokat.


Elfogták az ötmilliárdos gyémántlopás gyanúsítottját

2007. április 18.

Rejtélyes körülmények között tűnt el 24 kilogramm tömegű, 21 millió euró értékű gyémánt március elején Antwerpen egyik bankjából. Az év gyémántrablásának gyanúsítottját a legfrissebb hírek szerint a frankfurti reptéren tartóztatták le.


Gyógyfürdőt nyit Spában a luxushotel

2007. április 16.

Aki a belgiumi Spa városában nyit luxusszállodát, nem engedheti meg magának, hogy kifelejtse belőle a gyógyfürdőt. A Manoir de Lébioles nevű, felsőkategóriás kastélyszálló pedig éppen ezt tette, aggodalomra azonban semmi ok, 2007 őszéig pótolja a mulasztást.


Zágrábi pincében lapult a dollármilliós festmény

2007. április 12.

Feltehetően Vincent van Gogh holland festőművész eddig ismeretlen festményére bukkantak a zágrábi Mimara Múzeum pincéjében - jelentette be szerdán a múzeum szóvivője. A fára festett, kis méretű olajfestmény az egyik legnagyobb horvát műgyűjtő birtokában volt.


Ötcsillagos börtönben ülnek a köztörvényesek

2007. március 27.

Nem lehet okuk panaszra a stájerországi Leoben egyik legpazarabb épületében lakóknak. Bár az osztrák építmény éppenséggel börtön, a bezártságot némileg ellensúlyozza, hogy a lakók számára egy luxushotel színvonalát biztosítja.


Az olaszok szerint a méret a lényeg

2007. március 26.

Szinte nem is épül már olyan jacht manapság Olaszországban, amely ne szeretne valamely tulajdonságával különbnek látszani társainál. Nem kivétel ezalól az aquileiai Cantiere Serigi sem, amely többek közt egy 86 lábas szupervitorlással keltette fel a figyelmet.


Bárki kibérelheti a legendás versenyvitorlást

2007. március 19.

Világkerülő versenyvitorlás érkezett az Adriára, a legendás, egykor Chessie Racing nevet viselő hajót a magyarok is kipróbálhatták első horvátországi próbaútja során. A Deluxe magazin tudósítója a 7 millió dolláros előállítási költséggel épített vitorlás fedélzetén járt.


Luxus lakosztály lett az apácák hálószobájából

2007. március 14.

Nyugalomra és elvonultságra vágyó emberek ideális nyaralóhelye lehet a spanyolországi Convento de San Pablo zárda, ahol luxus körülmények között pihenhetik ki fáradalmaikat a vastag pénztárcájú vendégek. Spanyolországban több egykori kolostort alakítottak át szállodává, így próbálják odacsalogatni az egzotikumra vágyó turistákat, illetve megóvni az épületek állagát.


2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5