Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 270 találat van a Deluxe.hu oldalon

Luxus Porschékat loptak el egy bécsi autószalonból

2007. június 07.

Értékes zsákmánnyal távoztak egy bécsi Porsche autószalonból a tolvajok: összesen 7darab, mintegy 100 millió forint értékű sportautót loptak el.


Szlovéniában épül Európa Las Vegasa

2007. június 06.

Európa legnagyobb szórakoztató és játékkaszinó központját tervezi létrehozni a szlovén Hit szerencsejáték és idegenforgalmi csoport, illetve a világ legnagyobb kaszinóüzemeltetője, a Las Vegas-i Harrah's Entertainment. Szlovénia eddigi legjelentősebb zöldmezős beruházására 750 millió eurót szánnak.


A KGB karórája

2007. június 06.

Közismert, hogy a tourbillon gátszerkezettel készített karórák a fényűzés és a luxus megtestesítői. Természetesen ennek jegyében a csodálatos mechanizmussal készített modellek gyártói az élet szépségeire és a nagy múltú órakészítői hagyományokra irányítják vásárlóik figyelmét. Idén azonban az órakészítés történetének legsötétebb tourbillonja mutatkozott be Bázelban.


Megkezdődött a Balaton egyetlen idei vitorlás világversenye

2007. június 04.

A június 3-i megnyitóval hivatalosan is kezdetét vette a finn-dingi olimpiai hajóosztály nyílt Európa-bajnoksága Balatonfüreden, ahol közel harminc nemzet vitorlázói mérik össze tudásukat. Az első versenynap szélcsend miatt futam nélkül ért véget, ugyanakkor a parton megszülettek a következő évek bajnoksági helyszínei. A Eb szombatig, június 9-ig tart.


Keletről dől a pénz

2007. május 25.

Meglehetősen pozitívak a svájci székhelyű Richemont luxuskonszern kilátásai a legutóbbi évértékelés szerint, amire elsősorban az ad okot, hogy Kínában, Oroszországban és a Közel-Keleten robbanásszerűen megnőtt az érdeklődés a cégcsoport fényűző termékei iránt.


Milliárdokat kereshet a jegesmedvebocs

2007. május 21.

Knut, a medvebocs igazán jó befektetésnek bizonyult: születése óta már több milliárd forintnak megfelelő összeget keresett. A Berlini Állatkert, a környezetvédők és a különböző befektetői csoportok tekintélyes hasznot próbálnak húzni a kis jegesmedvéből.


A medencéből mozizhatunk Olaszország legnagyobb hajóján

2007. május 17.

Útra kész a legnagyobb olasz zászló alá sorolt luxushajó, a 290 méter hosszú Costa Serena, amelynek fedélzetén autóversenyezni, teniszezni és múzeumot látogatni is lehet.


11 milliót nyert a helsinki dalfesztivál győztesének anyja

2007. május 15.

Tízszeres téttel fogadott lánya, Marija győzelmére az Eurovíziós Dalfesztivál szerbiai győztesének anyja. Verica Serifovic összes félretett pénzét feltette: több mint 1 millió forintnak megfelelő összeget kockáztatott az Imádság című dal győzelméért.


Svájci órások elit klubja

2007. május 14.

Amikor svájci órákról esik szó, sokan hajlamosak néhány igazán hangzatos óramárkára gondolni, azt azonban érdemes tudni, hogy a köztudatban forgó nevek jellemzően egy-egy gyár termékei. Aki valódi kézműves munkával készített remekekre vágyik, annak a független mesterek karórái között kell keresgélnie.


Magyar aranyak a bordeaux-i borversenyen

2007. május 08.

27 éremmel tértek haza a magyar borászok az április végi bordeaux-i 31. Challenge du Vin versenyről, ami a tavalyi eredményekhez képest némi visszaesést jelent. A siker ezzel együtt is óriási, hiszen hazánk így is megőrizte vezető szerepét a közép-európai régióban, legalábbis a díjak alapján.


2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5