Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 270 találat van a Deluxe.hu oldalon

Irritáló Berlusconi óriási légiflottája

2007. július 13.

Olaszországban még ma is megosztja az embereket a volt olasz miniszterelnök, Silvio Berlusconi személye. A milliárdos üzletembert az sem teszi túl szeretetre méltóvá honfitársai szemében, hogy komoly repülőparkkal, helikopterekkel és luxusjachttal büszkélkedhet, amelyek értéke 100 millió euróra rúg.


Víztoronyban rendezték be a luxusszállodát

2007. július 11.

A Mövenpick szállodalánc legújabb hoteljének egy százéves víztorony ad otthont Hamburg belvárosában. A különleges épület legfelső szobája 60 méter magasan fekszik.


Elfogták a svájci órarablókat

2007. július 10.

Máris előkerültek a svájci óramúzeumból múlt csütörtökön elrabolt, több millió svájci frankot érő órák. A Chaux-de-Fondsban garázdálkodó banda két tagját krimibe illő jelenet után fogta el a francia rendőrség.


A nagy órarablás

2007. július 06.

Kiraboltak egy óramúzeumot csütörtökön Svájcban, az óraművességéről híres La Chaux-de-Fondsban. A tettesek több millió svájci frank értékű zsákmányt vittek magukkal.


Balkán-imádó sztárok

2007. július 06.

Egyre több milliomos fedezi fel magának Montenegrót, ahol szinte egymással vetekednek a legszebb villák megszerzéséért. Az egykori Jugoszláviához tartozó állam olyan sztárokat bűvölt már el, mint Michael Douglas, Michael Schumacher, Donald Trump, valamint a teniszező a Williams-lányok.


A legjobb bécsi bor és rétes nyomában

2007. június 28.

Bár sokan nem is gondolnánk, Bécs Ausztria legkisebb borvidéke, hiszen már a belváros szívében, a Schwarzenbergplatzon is láthatunk néhány tőke szőlőt, de a külkerületekben, Heiligenstadtól Nussdorfon keresztül Sievering és Grinzingig, ameddig a szem ellát, a domboldalakat - mintegy 700 hektáron - szinte teljesen beborítják a szőlősorok. Az itteni bor megkóstolásának legjobb módja, ha beülünk egy Heurigerbe, ahol italunk mellé számtalan házi finomságból is válogathatunk.


Mit együnk az ír pubokban?

2007. június 22.

Írországban gyakran támad olyan érzésünk, hogy az emberek csak beugranak egy kicsit dolgozni a munkahelyükre a legközelebbi pubból. Nemcsak a kiváló sör, hanem a hús- és halételekben gazdag hagyományos ír fogások is maradásra késztetik a vendégeket, akik gyakran nem csak vacsorájukat, de reggelijüket is a pubokban fogyasztják el.


Európában élni luxus

2007. június 21.

Bár Budapest nem tartozik Európa legdrágább városai közé, az ide érkező külföldieknek azért mélyen a zsebükbe kell nyúlniuk a fényűző életmód finanszírozásáért. Bécs, Pozsony és Prága azonban még nagyobb terhet ró a pénztárcára, derül ki a luxushotelek és exkluzív éttermek árainak szúrópróbaszerű összehasonlításából.


Úszó limuzin jár a gazdag utasoknak

2007. június 13.

Új szolgáltatást vezet be július elsejétől Velencében az Emirates légitársaság. A tehetős utasok a világon elsőként vehetnek igénybe vízi limuzinokat a reptéri transzferként, így némi felárért cserébe gyönyörű látványosságok mellett juthatnak el szállásukra, illetve a reptérre.


Orosz siker a balatoni vitorlásversenyen

2007. június 11.

Eduard Szkornyakov győzelmével ért véget 2007 egyetlen balatoni, olimpiai hajóosztályban rendezett vitorlás világversenye, a finn dingi nyílt Európa-bajnokság. A második helyen a horvát Ivan Kljakovic-Gaspic, a harmadikon a görög Emiliosz Papatanaziu végzett. Az éremfutamon több versenyző ért el a korábbinál előkelőbb helyezéseket.


2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5