Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 270 találat van a Deluxe.hu oldalon

Pillantás a leggazdagabb országra

2007. augusztus 16.

Luxemburg: az átlag magyar annyit tud róla, hogy pici és gazdag ország, pénzügyi és uniós központ, és a fővárost ugyanúgy hívják, mint az országot. Megnéztük saját szemünkkel, hogy milyen az élet a legmagasabb egy főre eső GDP országában.


Libanoni a legjobban kereső európai menedzser

2007. augusztus 13.

A francia óriásvállalatok fizetik meg legjobban vezető menedzsereiket Európában, akik közül 2006-ban a legtöbbet, 45,5 millió dollárt, a Renault elnök-vezérigazgatója, a libanoni származású Carlos Ghosn vihetett haza. Az első húsz helyezett sorában többek között tíz francia és két olasz mellett spanyol és holland vállalatvezetők is helyet kaptak, ugyanakkor kelet-európai menedzser nem szerepel a listán.


Pedálhajtású autót gyárt az Audi

2007. augusztus 11.

Piacra dobta legújabb luxusmodelljét az Audi, méghozzá a legfiatalabb, ugyanakkor gazdag szülőkkel rendelkező „vásárlói réteg” számára. A német gyártó összesen 999 darabot készít a kicsiknek szánt pedálos masinából, amelyet nem kevesebb, mint 9700 euróért árusít.


Fagylaltárusból lett milliárdos

2007. augusztus 03.

Fagylaltárusként kezdte karrierjét Nagyvárad egyik legpartiképesebb üzletembere. A nőtlen Teszári Zoltán ma amellett, hogy dollármilliomos, Románia második leggazdagabb embere is.


Gyermekkori luxusfertőzés

2007. augusztus 01.

Soha nem lehet elég korán kezdeni - gondolhatták bécsi szomszédaink, és megalkották a 4-14 évesek számára a Mercerline nevű luxusbutikot. Ezekben kedvére válogathat a Burberry, Armani és Dior ruhácskák között a korosztály, amennyiben anyuka és apuka pénztárcája ezt megengedi.


Meztelenül vásárolt egy Ferraris hölgy

2007. július 31.

Újabb furcsa hóborttal egészült ki a világ gazdagjainak foglalatossági köre. Ezúttal egy német nő kapott rá a meztelenül vásárlás ízére, amelyre rendszerint egy Ferrari F430-assal érkezik.


Letartóztatás egy csókért

2007. július 27.

Letartóztattak egy nőt a dél-franciaországi Avignonban, mert rúzsával nyomott hagyott az amerikai festőművész, Cy Twombly 375 millió forint értékű festményén. A tettesnek bíróságon kell felelnie a vádakra.


Jachtleső horvátok

2007. július 26.

Két látványos, hatalmas jacht tartja izgalomban Közép- és Dél-Dalmácia part menti lakosságát és a turistákat: az egyik Roman Abramovics orosz milliárdosé, a másik Larry Ellisoné, az Oracle szoftvercég alapítójáé.


Európában másfél millió euró számít igazi vagyonnak

2007. július 23.

Európában a lakosság többsége azt tekinti gazdagnak, akinek legalább másfél millió eurós (közel 400 millió forintos) vagyona van - derül ki a TNS nemzetközi közvélemény-kutató intézet felméréséből.


Aranycipő és sokkterápia Rómában

2007. július 17.

Aranycipő 20 ezer euróért, királyi palástok és drámai nagyestélyik kerültek a római AltaModa 2007 középpontjába. A szebbik nem örömére felbukkant Olaszország egyik leghíresebb divatszemléjén egy 2 millió eurós menyasszonyi ruha is.


2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5