Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 271 találat van a Deluxe.hu oldalon

Szigetet vettek barátai az orosz milliárdosnak

2007. szeptember 14.

Zágrábi lapértesülések szerint a világ egyik legdrágább születésnapi ajándékával büszkélkedhet Viktor Vekszelberg milliárdos. Az orosz olajmágnás barátaitól ugyanis egy 3 ezer négyzetméteres, 11 millió dollárba kerülő szigetet kapott a horvát tengerparton.


Megválasztották az év szállodáját

2007. szeptember 10.

A svájci Ascona város büszkeségét, az ötcsillagos Castello del Sole nevű luxushotelt jutalmazta a Gault-Millau az Év Szállodája címmel, amellyel immár 11 esztendeje díjazza a legjobbakat az étterem- és szállodakritikai kiadvány.


Mosolyra exponál a legújabb fényképezőgép

2007. szeptember 04.

Megnyílt a berlini IFA, a világ egyik legnagyobb szórakoztatóipari vására, amelyen a számos házimozi-berendezés és telekommunikációs eszköz szinte átláthatatlan dzsungelében bemutatkozott a világ legdrágább hifije, amelyet le is tesztelt egy helybéli, neves szaklap.


Kelet-európai nőt vett el a dubaji sejk

2007. szeptember 03.

Fehérorosz lányt választott magának Szaid ben Mahtúm al Mahtúm herceg. A dubaji uralkodócsalád tagja és legújabb választottja Minszkben kötötték össze életüket.


Mozgalmas őszt ígérnek a bécsi múzeumok

2007. szeptember 03.

A földkerekség legnagyobb műalkotásaival találkozhatnak azok, akik 2007 őszén látogatnak el Bécs múzeumaiba, ugyanis az osztrák fővárosban egymás érik a festők életét feldolgozó vagy éppen korszakokat átölelő, nagyszabású kiállítások.


Szlovákok győzték le a magyarokat a stílusfutamon

2007. augusztus 27.

Véget ért a brnói Vásárvárosban rendezett Styl/Kabo, amely a közép-európai térség legnagyobb hasonló jellegű szakmai vására. Az augusztus 21-23. között tartott rendezvény keretein belül egy magyar divattervező páros, a trüfELLE! Stúdió is versenybe szállt a rangos "Top Styl Designer" cím elnyeréséért.


Teára cserélik a bort a luxuséttermek

2007. augusztus 27.

Új trend hódít a külföldi csúcsgasztronómiában, legalábbis erre utal, hogy egyre több előkelő étteremben váltja fel a tea a bort, illetőleg kerül vele egy szintre. Az egész világon terjedő divat már Németországba is megérkezett.


A fekete kakas birodalma

2007. augusztus 27.

A napsütötte Toszkána szíve Chiantiban dobog, vagyis valahol a Firenze és Siena között terpeszkedő dombok és hegyek között. Chianti egyenlő azzal, hogy olasz, ezért mindenütt a világon egyfajta nagykövet szerepét tölti be. Ha csak a háncsfonatú, szuvenír kategóriába sorolható palackokat azonosítjuk a névvel, teljesen torz képet kapunk Itália legjelentősebb bormárkájáról. A jó bornak kell csak cégér igazán.


Jövőre elkészül a világ legdrágább sonkája

2007. augusztus 23.

Spanyolországban készül, és csillagászati összegbe kerül majd a világ legdrágább sonkája, a 2006 Alba Quercus Reserve nevet viselő ínyencség. A tavaly levágott, fajtiszta ibériai sertés évszámozott húsa azonban csak 2008 végén vehető át, ugyanis csak ekkorra éri el az extremadurai tenyésző által kívánt minőséget.


Helikopterrel kereste kutyáit a milliomos

2007. augusztus 19.

Bár a luxuslimuzinok, jachtok és helikopterek a milliomosok kiváltságának számítanak, nem mindig csak a luxuséletet szolgálják. Ole T Bjørnevik norvég milliomos például kutyái megmentésére használta a tulajdonában lévő helikopterét, igaz, emellett még médiumok segítségét is igénybe vette.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5