Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 270 találat van a Deluxe.hu oldalon

Közel 100 milliót nyert a magyar pókerjátékos

2007. október 11.

Kaló Dénes Tamás második lett a European Poker Tour badeni versenyén. A fiatal játékos ezzel 375 ezer eurót (több mint 93 millió forintot) nyert, ami magyar csúcs.


Küzdelem az elemekkel az Adrián

2007. október 11.

Pályaversenyek helyett túraversenyt tartottak tegnap a III. Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság harmadik versenynapján. A szeszélyes szél és a gyakran eleredő eső nem kedvezett a deluxe.hu csapatának, így a tizenharmadik helyen zárták a versenyt, összetettben pedig visszacsúsztak a hatodik helyre. A javításra a mára tervezett pályaversenyeken lesz lehetőségük.


Sikerrel vette az első akadályt az [origo]-deluxe.hu Szörf Team

2007. október 08.

Kiváló rajt után is az élbolyban halad a III. Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság első túraversenyén az [origo]-deluxe.hu Szörf Team. A Saint Martin nevű, Bavaria 42 Match típusú hajó hamarosan eléri a második bóját.


80 karátos gyémánt kalapács alatt

2007. október 08.

Egy több mint 80 karátos gyémánt kerül árverésre Svájcban, a Sotheby's genfi aukciósházában. A drágakő várható vételárát 2-3 milliárd forintra becsülik.


Magyar siker a Cadet Kupában

2007. október 04.

A német vitorlás futam első három helyén magyar egységek végeztek. Az egész éves kiváló versenyzésnek köszönhetően a négyfordulós bajnokság első és második helyezettje is magyar páros lett.


Fölényes amerikai siker az elnöki kupán

2007. október 02.

Hetedik alkalommal került megrendezésre a Presidents Cup, amelyen az Egyesült Államok, illetve az Európán kívüli világ legjobb golfjátékosai mérik össze tudásukat a Ryder-kupához hasonló szervezésű viadalon. Az elmúlt hat kiírás során négy amerikai győzelem született, és most is ők számítottak esélyesnek.


Papnak öltözött a könyvtári tolvaj

2007. október 02.

Papnak öltözve lopott el régi könyveket és festményeket könyvtárakból egy férfi Olaszországban. A kár legkevesebb 160 millió forint.


Először lett nő az év séfje

2007. szeptember 26.

Először lett egy nő - Anne-Sophie Pic - "az év séfje" Franciaországban. A megtisztelő címet a Michelin éttermi kalauz által megnevezett 8 ezer konyhafőnök szavazata alapján nyerte el.


Prágában kiállítják a Sátán Bibliáját

2007. szeptember 17.

A világ egyik legnagyobb kéziratát, a Codex Gigast (Óriás Könyv), más néven a Sátán Bibliáját állítják ki Prágában.


Szigetet vettek barátai az orosz milliárdosnak

2007. szeptember 14.

Zágrábi lapértesülések szerint a világ egyik legdrágább születésnapi ajándékával büszkélkedhet Viktor Vekszelberg milliárdos. Az orosz olajmágnás barátaitól ugyanis egy 3 ezer négyzetméteres, 11 millió dollárba kerülő szigetet kapott a horvát tengerparton.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5