Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 271 találat van a Deluxe.hu oldalon

A vesztőhelyen építenek luxuslakásokat

2008. február 01.

Luxuslakásoknak otthont adó apartmanházzá alakítják a náci hadbíróság egykori székhelyét, ahol több mint 1400 embert ítéltek halálra. A történészek tiltakoznak, a leendő bérlőket azonban nem zavarja az épület sötét múltja.


5 milliós per egy halott ellen

2008. január 29.

Miután halálra gázolt egy biciklist, 20 ezer eurós kártérítést követel áldozata családjától egy spanyol autós, mert kárt tett luxuskocsijában a kerékpár.


Téli romantika százezrekért

2008. január 21.

Rózsákkal telehintett szobák, éjjeli sítúrák, páros éjszakai spa-kezelések – ilyen és ehhez hasonló szolgáltatásokkal kényeztetik a luxushotelek azokat a romantikára vágyó tehetős vendégeket, akik a téli sportokat szeretnék összekötni egy romantikus elvonulással.


Hova mennek a gazdagok síelni?

2008. január 10.

A milliomosok és hírességek által látogatott síparadicsomokban számos olyan magyar tehetős utazó is megfordul, akinek nem számít, hogy mennyibe kerül a téli üdülés. Az utazási irodák ajánlataiban a több százezer forintos síutak mellett exkluzív, milliókba kerülő tengerentúli üdülések is szerepelnek.


Az orosz milliárdosok téli játszótere

2008. január 04.

Verbier-t nemcsak az Alpok, hanem a világ egyik legdrágább síparadicsomaként tartják számon. Az üdülőhely fokozatosan az orosz milliárdosok játszóterévé válik, és a sportolás helyett a hatalmas vagyonok elköltése kerül előtérbe.


Ferrariba is szíjazhatjuk a gyereket

2007. december 18.

A fanatikus Ferrari-rajongók, pontosabban 18 kilogrammnál könnyebb gyerekeik részére készült az autómárka saját kollekciójához tartozó gyerekülés.


Aranyból csináltak autót Romániában

2007. december 13.

A bukaresti luxuskiállításon kelt el az a bogárhátú Volkswagen, amit 18 karátos aranycsempékkel borítottak. Befektetésnek sem rossz ilyet venni: az évekkel csak nő az értéke, nem úgy, mint egy sportautónak.


Koporsóba fektetik a vendégeket

2007. december 12.

A gazdag utazók manapság már nem elégszenek meg a luxusszínvonalú ellátással. Egyedi élményekre vágynak, és hajlandóak fizetni is azért, hogy koporsóban, a víz alatt, vagy a szálloda padlójában töltsék az éjszakát.


A legmenőbb európai síparadicsomok

2007. december 07.

Bár sok helyen a hó még várat magára, érdemes már most eltervezni, hová megyünk síelni. A tehetős vendégeket vonzó síparadicsomokat nemcsak a kitűnő pályák és a fényűző szálláshelyek, hanem a nemzetközileg is elismert éttermek miatt is érdemes felkeresni.


A legjobb karácsonyi vásárok

2007. december 06.

Akár bevásárlóturisták vagyunk, akár más okból utazunk, az európai nagyvárosok piacait érdemes meglátogatni. A Times legjobb karácsonyi vásárokkal foglalkozó összeállításába a Vörösmarty tér is bekerült.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5