Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 270 találat van a Deluxe.hu oldalon

Leáraztak egy Rembrandt-képet

2008. március 14.

Félárnál is olcsóbban megvásárolható Svédország leghíresebb Rembrandt-képe. Az "akció" csak abban az esetben érvényes, ha a leendő vevő hajlandó a műkincset a svéd Nemzeti Múzeum rendelkezésére bocsátani, ahol eddig is függött.


Drágulnak az olasz öltönyök

2008. március 13.

Egyre magasabb az olasz öltönyök ára az Egyesült Államokban. A tavalyi tavaszhoz képest 5-25 százalékos ármelkedéssel kell számolni azoknak a tehetős uraknak, akik tökéletesen szabott öltönyben kívánnak megjelenni. Magyarországon állítólag nem érezhető az áremelkedés.


Az ágyban keres 1,2 milliót a fiatalember

2008. március 10.

Ágyban heverészéssel, egy webkamera segítségével keres pénzt egy fiatal holland. Yde Van Deutekom 21 nap alatt 1,2 millió forintnyi összeggel gyarapította bankbetétjét.


Medvebocsot árul a gazdagoknak az állatkert

2008. március 10.

Csak megbízható, emellett jómódú állatbarátoknak adja el a múlt hónapban született három medvebocsát egy ukrajnai város, Cserkaszi város állatkertje.


Agglegények milliárdos bankszámlával

2008. március 10.

A milliárdos agglegények egy része nem számít kifejezetten jóképűnek, külső adottságaikat azonban felülírják sokjegyű bankszámláik és azon befektetéseik, amelyek még évtizedek múlva is milliókat hozhatnak a konyhára, még egy esetleges válás után is. A Forbes idén is összeállította a legkapósabb agglegények listáját.


Halálos veszélyeket is vállalnak a filmturisták

2008. február 25.

Egyre nő azoknak az utazóknak a száma, akik nem sajnálják a pénzt és az időt arra, hogy eljussanak kedvenc filmjük forgatási helyszíneire, és még a veszélyek sem tartják vissza őket. A trendet számos utazási iroda lovagolta meg világszerte, azoknak a tehetős turistáknak köszönhetően, akik filmek alapján választják meg úti céljaikat.


Sokkoló hotelek

2008. február 12.

Az "extrém dizájnhotelek" tervezői olyan vizuálisan provokatív, különleges tereket hoztak létre, amelyek megtörik a hagyományos formákat. Az egyedi enteriőrök miatt a hotelek hatalmas költségvetéssel épültek meg, a formabontó dizájnnak köszönhetően a luxusszállodákban való tartózkodás a bejelentkezéstől a távozásig "drámai" élmény.


Hogyan találjunk milliomos társat az interneten?

2008. február 11.

Milliomos társat találni nem egyszerű feladat, azonban akkor sem kell feladni a reményt, ha nem sikerül személyesen a felső tízezer tagjai közé férkőznünk. A Forbes magazin számos olyan internetes társkereső oldalt mutatott be, amelyek segítségével egymásra találhatnak az elfoglalt milliomosok és a magasabb életszínvonalra vágyó felhasználók.


A legdrágább és legritkább lovak

2008. február 04.

A különleges lovak árfolyama az Egyesült Államokban 7500 dollárnál kezdődik, nem sajnálnak akár 100 ezer dollárt is adni értük, ha a tenyészvonal és az állat képességei indokolttá teszik ezt az összeget.


A vesztőhelyen építenek luxuslakásokat

2008. február 01.

Luxuslakásoknak otthont adó apartmanházzá alakítják a náci hadbíróság egykori székhelyét, ahol több mint 1400 embert ítéltek halálra. A történészek tiltakoznak, a leendő bérlőket azonban nem zavarja az épület sötét múltja.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5