Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 271 találat van a Deluxe.hu oldalon

Egységesítik a szállodai minősítéseket az EU-ban

2009. december 21.

Új, egységes kategóriába sorolják az Európai Unió több mint 17 ezer szállodáját, az ehhez szükséges egységes követelményrendszert a cseh, holland, német, magyar, osztrák, svájci és svéd szállodaszövetségek összefogásával megalakult Hotelstars Union alakítja ki - közölte a Magyar Szállodaszövetség az MTI-vel.


Kelet-Európa lehet a bevásárló központok mekkája

2009. november 25.

A következő időszakban eltolódás várható a bevásárló központok építésében Európa nyugati és keleti része között. Az osztrák RegioPlan piackutató és tanácsadó cég állítása szerint az új beruházások nagy része a kelet-európai térségben valósul meg.


A 10 legjobb csokoládémúzeum

2009. október 19.

A VirtualTourist.com nevű internetes oldal szerkesztői számba vették a világ tíz legjobb csokoládémúzeumát. A legjobbnak Köln háromszintes komplexuma bizonyult.


Európa-bajnok lett a magyar vitorlázó kettős

2009. szeptember 17.

Első ízben rendezték meg a mozgáskorlátozottak számára az Access osztályok Európa Bajnokságát, ahol a az Access 2.3, a 303 és a Liberty versenyzői 9 futamon mérték össze tudásukat. A verseny Open jellegű, ez megengedi, hogy a mozgáskorlátozott vitorlázók mellett egészséges vitorlázók is részt vehessenek a futamokon. Pegan Zoltán és Mircsev Éva az Access világbajnoki cím után az Európa-bajnoki címét is megszerezték.


Ugyanazokat a lottószámokat húzták ki kétszer egymás után

2009. szeptember 17.

Bulgáriában egymás után kétszer is ugyanazt a nyertes kombinációt húzták ki a lottón pár nap különbséggel. A sportminiszter szakértői vizsgálatot rendelt el.


Közép-Európa legjobb western lovasai Izsákon

2009. szeptember 10.

Közép-Európa legjobb western lovasai mérik össze tudásukat különböző versenyszámokban és kategóriákban a péntektől vasárnapig tartó Közép Európa Kupán (MEC) az izsáki El Bronco Western ranchon. A rendezvényt látványos bemutatók, rodeóshow, gyerekprogramok, tánctanítás, lovasíjászat és koncertek is színesítik.


Hol keresnek a legjobban Európában?

2009. szeptember 02.

Zürichbe érdemes költöznie annak, aki igazán jól akar keresni Európában, legalábbis a Forbes magazin szerint. A lap online változata rangsorolta a kontinens legjobban fizető városait.


Magyar siker az MKB Bank Senior Golf Európa Bajnokságon

2009. augusztus 24.

A bajnokság nettó versenyében a második helyet szereztük meg, a mieinket csak az Egyesült Királyság előzte meg. A bruttó versenyben 19. lett a magyar csapat. A 28. MKB Bank Senior Golf Európa Bajnokság egy másik nagy eredménye, hogy a magyar szervezést és a pályákat is elismerésben részesítették az európai szövetség vezetői és a játékosok is.


Szigorúbban szabályoznák a luxuscikkek internetes kereskedelmét

2009. augusztus 03.

Az LVMH (a Moet-Hennessy-Louis Vuitton) cégcsoport és a Chanel az Európai Parlamenthez fordul amiatt, hogy az elit termékek ellenőrizetlenül kerülnek a különféle internetes boltokba. Szerintük módosítani kell azokat a törvényeket, amelyek ezt lehetővé teszik. A változtatások pártfogói az Amazon és az eBay aukciós portálokat külön említik, mint lehetséges veszélyforrásokat.


Milliárdokat költenek a németek a kutyáikra

2009. július 28.

A németek évente 5 milliárd eurót költenek kutyáikra, többet, mint bármelyik európai nemzet - közölte hétfőn a Német Kutyaszövetség.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5