Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 2 találat van a Deluxe.hu oldalon

Százmilliós kiállítás Budapesten egyetlen napra

2009. október 17.

Ritka és igen értékes ezüst tárgyakat állítanak ki egyetlen éjszakára a Dénes Galériában. A keleti tárgyakat felvonultató londoni magángyűjtemény biztosítási értéke csaknem százmillió forint. A tulajdonost arról kérdezzük, hogyan lehet egy ilyen kiállítást leszervezni, miért éri meg a pénzt és munkát, és hogyan működik a tárgyak cseréje a galériák között.


Hazánk szőnyeggyűjtő nagyhatalom volt

2006. május 31.

A rendszerváltás óta eltelt másfél évtized rövidnek bizonyult ahhoz, hogy újraéledjen egyik kedves és régi luxustárgyunk, a "perzsa" vagy "keleti" jelzővel illetett szőnyeg kultúrája. Pedig a második világháború előtti Magyarország gyűjtés szempontjából nagyhatalomnak számított a nemzetközi szakirodalom szerint. A kézzel csomózott csodáról Dénes Sándor, az egyik legjelentősebb magyar magángyűjtemény tulajdonosa mesélt a Deluxe Magazinnak.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5