Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 3 találat van a Deluxe.hu oldalon

Zenére ettek az ínyencek a Royalban

2008. március 18.

Másodszor rendezték meg a "Zene Ínyenceknek" elnevezésű programsorozatot a Corinthia Grand Hotel Royalban. Az ötcsillagos szálloda egyedülálló párosításában a magyar zenekedvelők és külföldi diplomaták egyszerre élvezhették Wolfgang Amadeus Mozart válogatott műveit és a francia mesterszakács többfogásos menüjét.


Gengszterek szállják meg a Royalt

2007. december 14.

Különleges szilveszteri gálavacsorának ad otthont a Corinthia Grand Hotel Royal Bálterme és Valletta terme december 31-én. A "Gengszterek Éjszakája" nevet viselő exkluzív program a 20-as évek hangulatát idézi fel, és egyúttal visszarepíti a résztvevőket Al Capone, a jazzkorszak, a tiltott italmérések, varieték és persze a csodás táncosnők világába.


110 év luxus a Nagykörúton

2006. április 28.

A Corinthia szállodalánchoz tartozó Grand Hotel Royal Budapest egyik legelegánsabb luxusszállodája, amely 110 évvel ezelőtt épp ezen a napon, április 28-án nyitotta meg kapuit. A hotelt 1992-ben bezárták, de 2003 januárja óta újra régi pompájában várja a tehetős vendégeket. A Royal azóta több díjat is nyert, s folyamatosan fejlesztik. Az évforduló kapcsán Fazekas Tamással, a Royal értékesítési- és marketingigazgatójával beszélgettünk.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5