Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 15 találat van a Deluxe.hu oldalon

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

2015. március 19.

Az olasz sajtó nyilvánosságra hozta azt a levelet, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek, amikor közölte velük, hogy a vele szemben miatt indított perek következtében nem tudja tovább eltartani őket.


Még mindig Berlusconi a leggazdagabb olasz parlamenti képviselő

2012. március 20.

Évi bruttó negyvennyolc millió eurós jövedelmével ismét Silvio Berlusconi, volt kormányfő lett a leggazdagabb olasz képviselő a római parlament tagjainak nyilvánosságra hozott vagyonbevallása szerint.


Sikeres férfiak szexbotrányai

2011. május 16.

A hatalom és a szex közötti kapcsolat egyidős az emberiséggel, így aztán hosszúra nyúlik azon prominens férfiak listája, akik nehéz helyzetbe kerültek munkahelyi szex vagy nemi erőszakkal kapcsolatos vádak miatt. A Lewinsky-ügytől a Rubygate-ig terjed a sor, lássuk, mik verték fel a legnagyobb port.


9 milliárdot költött fiatal nőkre a kormányfő

2011. március 10.

Ékszerek, antikvitások és egyéb ajándékok: Silvio Berlusconi olasz kormányfő 2010-ben 34 millió eurót (9 milliárd forintot) költött a kíséretében gyakran megforduló vonzó fiatal hölgyekre - írta meg a Corriere della Sera című olasz napilap.


Silvio Berlusconi bombázó barátnői - fotókkal

2010. szeptember 30.

Silvio Berlusconi Olaszország miniszterelnöke nemcsak vagyonáról és befolyásáról híres, de a legtekintélyesebb barátnőhálózat fenntartásának címére is könnyen pályázhat. Lássuk, kiket szédített el az évek során.


Eladja meztelen partikról elhíresült luxusvilláját Silvio Berlusconi

2010. július 30.

Eladásra kínálja Szardínián lévő nyári rezidenciáját Silvio Berlusconi. A 128 milliárd forintos ár ellenére két orosz mágnás, két arab herceg és egy londoni vállalkozó is jelezte vásárlási szándékát.


A milliárdos Berlusconi reklámozza Olaszországot

2010. július 21.

Reklámfilmmel igyekszik marasztalni a római kormány az otthoni helyett inkább külföldi nyaralást választó olaszokat. Itália szépségeit a milliárdos miniszterelnök, Silvio Berlusconi reklámozza.


Silvio Berlusconi az AC Milan focisztárjainak luxusvilláin spórol

2010. április 29.

Az AC Milan labdarúgócsapata a továbbiakban nem kíván luxusvillákat biztosítani sztárjátékosainak.


Átengedi luxusvilláját feleségének Silvio Berlusconi

2010. február 09.

Elköltözik Milánó közelében található családi luxusvillájából Silvio Berlusconi. A válófélben levő olasz miniszterelnök egy kevésbé szerény ingatlanba teszi át a székhelyét.


3,5 millió eurós tartásdíjat követel a politikusfeleség

2009. november 27.

Silvio Berlusconi olasz kormányfő válófélben lévő felesége 3,5 millió eurós havi tartásdíjat követel milliárdos férjétől - számolt be csütörtökön a Corriere della Sera című napilap. Ez évi csaknem 12 milliárd forintnak megfelelő összeget jelent.


1 2


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5