Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 17 találat van a Deluxe.hu oldalon

Zsebórás iPhone-tok aligátorbőrből

2011. március 30.

A Baselworld 2011-en mutatta be új iPhone-tokját a De Bethune. Óra került a hátlapra.


Dollármilliókat érő gyémánt óra a Baselworldön

2011. március 24.

Hárommillió dollárt érő, gyémántokkal kirakott óra is szerepel a svájci Baselworld kiállításon, a világ legnagyobb óravásárán, amelyen az idő mérésének alternatív eszközeként nagy szerephez jutnak az okostelefonok.


Az öt legjobb óra a Baselworld 2010-en

2010. március 31.

Véget ért a Baselworld 2010, az óraipar legnagyobb és legjelentősebb kiállítása. Napjaink elismert órakészítői és a feltörekvő cégek mellett a valódi legendák új termékeit is itt láthatja először a közönség. A Rolex két ráncfelvarrásán kívül egy Hublot klasszikust és Chanel órát is megcsodálhattak a látogatók. Lássuk a legjobb órákat.


Magyar órakülönlegességek a világ legnagyobb órakiállításán

2007. április 17.

Megnyitotta kapuit a világ legelismertebb és leglátogatottabb óra- és ékszerkiállítása, a svájci Baselworld 2007, amelyen idén is bemutatkoztak a szakma nagyjai és a feltörekvő tehetségek. Helyszíni riportunkban a legfrissebb trendekről és újdonságokról olvashatnak.


Lecsaptak a 180 millió forintos karórára

2007. április 13.

Április 12-én nyílt meg Svájcban a világ legnagyobb órakiállítása, a Baselworld, amelynek legdrágább karóráját, az Hublot egymillió dollár értékű, gyémántberakásos Big Bangjét már meg is vásárolták a legfrissebb hírek szerint.


Elsőként láttuk a milliós óracsodákat

2007. április 11.

Április 12-én kezdődik Svájcban a világ legnagyobb óra- és ékszerkiállítása, a bázeli Baselworld, amelyen kisebb-nagyobb megszakításokkal 1917 óta mutatkoznak be a különböző brandek újdonságai. Idén sikerült betekintenünk a szászországi Glashütte Original manufaktúra standjára.


Egy óra két szerkezettel

2006. augusztus 30.

A TAG Heuer óragyár sportóráival vált az órarajongó közönség kedvencévé. A cég nem véletlenül ért el elképesztő sikereket, hiszen megalapítása óta a stopperfejlesztés lázában ég. Idén Bázelban a TAG Heuer nemes hagyományait ápolva meglehetősen szokatlan felépítésű stopperes karórát mutatott be.


Ötletes gyémántóra a Blancpaintól

2006. augusztus 14.

Lenyűgözően szép és technikailag is figyelemreméltó órát mutatott be a 2006-os bázeli kiállításon a Blancpain óramanufaktúra. A Léman Tourbillon Grande Date nevű óracsoda nem kizárólag egy-két részletével, hanem minden tekintetben igazi ritkaságnak számít.


Óraritkaság extrák nélkül

2006. augusztus 02.

A Romain Jerome név kizárólag azért csenghet ismeretlenül még az órarajongók fülében is, mert a svájci vállalat mindössze egy éves múltra tekint vissza. Az elmúlt esztendő során olyan karórákat alkottak a cég szakemberei, amelyek igen figyelemreméltóak, különösen a golfért is rajongó vásárlók között. A bázeli órakiállításon bemutatott legújabb modelljük azonban mégis inkább a hagyományos szerkezetek kedvelőinek készült.


Óra a Dunához

2006. július 27.

Bázel órakiállítása minden évben lehetőséget ad olyan mesterek és cégek legújabb kreációinak bemutatására is, amelyek sem évszázados történelemmel, sem pedig széles rajongótáborral nem rendelkeznek. Jelen cikkünkben Jorg Hysekkel ismerkedhetnek meg olvasóink.


1 2


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5