Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 4 találat van a Deluxe.hu oldalon

Balinak elege van a luxusvillákból

2009. március 23.

Azt kérik az álomszigetnek is nevezett Bali lakói, hogy az illetékesek tiltsák be a folyamatos építkezéseket, ugyanis szerintük a több hektáros luxusingatlanok veszélyeztetik a helyiek életkörülményeit, illetve a sziget kultúráját és gazdaságát.


Bali legjobb spái

2009. január 13.

Bali szigete nemcsak paradicsomi szépségéről és luxusszállodáiról híres, hanem a gyönyörű környezetben igénybevehető, kiemelkedő színvonalú spa szolgáltatásairól is. A hagyományos és alternatív terápiák a legtöbb exkluzív hotel kínálatában szerepelnek. Kora reggeli jóga a tengerparton, trópusi kertek és luxuskezelések.


A világ legszebb szigete

2007. augusztus 09.

Sorozatban hetedik alkalommal választották Balit a világ legszebb szigetének a Travel + Leisure című amerikai utazási magazin olvasói. A világ egyik legjelentősebb turisztikai díjának számító World's Best Awards 2007-et a minap osztották ki New Yorkban.


Balin nyitott luxusüdülőt a Bulgari

2006. április 20.

Az ékszerek és illatszerek királyának, a római Bulgarinak nem ez lesz az első nagy dobása a luxusszállodák világában. A Bulgari Hotels & Resorts Bali a második az olasz mágnás által nyitott exkluzív hotelek sorában.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5