Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 4 találat van a Deluxe.hu oldalon

Pazar különszobákat bérelhetünk az esztergomi fürdőben

2008. december 17.

Október végén nyílt meg az esztergomi Aquasziget két exkluzív pihenőhelyisége, melyeket korábbi kellemes tapasztalatainkon felbuzdulva ki is próbáltunk. A Kleopátra és Éden fantázianevű különszobákban a teljes körű kényeztetést része a gőzkabin, a pezsgőfürdő és a szolárium. Saját kényelem és wellness bárkinek.


Hol a legjobb izzadni?

2008. április 18.

A szaunázás kedvező élettani hatását senki sem vitatja, arról azonban már jobban megoszlanak a véleményék, hogy mennyire élvezetes dolog 100 fokban huzamosabb ideig tartózkodni. Az utóbbi években azonban a hagyományos finn szaunán kívül egyéb alternatívák is feltűntek azok számára, akik izzadással akarnak méregteleníteni, ezért a Deluxe Wellness Különítménye úgy döntött, segít azoknak, akik nem tudják, melyik típust válasszák, és kipróbálta az itthon fellelhető szaunafajtákat.


Rituális kényeztetés a megoldás a stresszre

2008. április 09.

A hamam, azaz a törökfürdő egyaránt szolgálja a testi és lelki megújulást is, ezért egy nehéz nap vagy hét végén nincs ideálisabb kikapcsolódás, mint elindulni az esztergomi Aquasziget irányába, és végigcsinálni a tradicionális elemekből építkező rituálét. Természetesen mi is kíváncsiak voltunk, vajon agyonstresszelt, az idővel folyton küzdő online újságírók esetében is hatásos-e, ezért egy négyfős szerkesztőségi csapattal nekiindultunk, és kipróbáltuk, milyen egy esztergomi szultán délutánja.


Milyen új kezeléseket kínálnak a hazai spák?

2008. január 22.

Méregtelenítésre és testi-lelki megújulásra nemcsak az év kezdetén van szükségünk. Utánajártunk, hogy milyen új szolgáltatásokat próbálhatunk ki idén a hazai spákban, és mennyit kell szánnunk egy különleges terápiára. Ősi török és egyiptomi fürdő, egzotikus masszázs, tokaji aszús és törkölypálinkás kezelés a fürdők legújabb kínálatában.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5