Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 31 találat van a Deluxe.hu oldalon

Hazatért a hercegi család

2013. július 24.

Hazatért kedd este a kórházból Vilmos herceg és hitvese, Katalin hercegnő, előző este született fiúgyermekükkel együtt.


Tízezrek ünnepelnek London utcáin

2013. július 23.

Tízezrek ünnepelték London utcáin kedd hajnalban Vilmos cambridge-i herceg és hitvese, Katalin hercegnő első gyermekének - Nagy-Britannia majdani uralkodójának - előző este bejelentett világra jöttét.


Kórházba szállították Katalin hercegnőt

2013. július 22.

Kórházba szállították hétfő reggel Katalin cambridge-i hercegnőt, Vilmos herceg várandós feleségét.


Lakosztályba érkezik a hercegi újszülött

2013. július 12.

Születése pillanatától luxuskörülményekre számíthat Vilmos herceg és Katalin hercegnő első gyermeke, az Egyesült Királyság majdani uralkodója, akinek néhány napos kórházi tartózkodása várhatóan több mint tízezer fontjukba (3,4 millió forint) kerül majd a szülőknek.


Hercegi pirítós kalapács alatt

2012. július 20.

Elárverezték Károly brit trónörökös pirítósát, amelyet Diana hercegnővel tartott esküvőjének napján hagyott meg reggelijéből. A kenyérszeletért 230 fontot (mintegy 84 ezer forintot) fizettek az aukción.


Overdose Dubajban már nem, legfeljebb Angliában versenyezhet

2012. március 19.

Eldőlt, Overdose nem vesz részt a hóvégi Dubai World Cup-on. Jelenleg Angliában van, ahol miután megvizsgálják, egy-két héten belül eldől, hogy csak egy rövidebb rehabilitációra van-e szüksége.


52 millióért garantálják az autónk épségét

2010. szeptember 08.

Már nemcsak luxusautókat, de prémium minőségű autómosást és fényezést rendelhetnek a brit milliomosok álmaik kocsijára. Az 52 millió forintos szolgáltatásban mikroszkópos karcvizsgálat és a maximálisan féltő gondoskodás is szerepel.


Overdose elkezdhetett sétálni

2009. október 16.

Az orvosi konzílium megállapította, hogy Overdose állapota a várakozáson felül javul, a jövő évi versenyszezonra ismét száz százalékos állapotban lehet. Angliába dr. Szmodits Zsolt állatorvos is elkísérte a tulajdonost, a PannoniaOverdose.hu mindkettejüket megkérdezte a ló állapotáról.


Overdose idén már nem versenyez

2009. október 02.

Mikóczy Zoltán a PannoniaOverdose.hu-n keresztül jelentette be hivatalosan, hogy Overdose idén már nem indul versenyben. Jó hír viszont, hogy állapota szépen javul, és eddig igen óvatosan nyilatkozó tulajdonosa már a jövő évi versenyekre történő felkészítéséről is bizakodva beszélt, sőt, Overdose jövő évre tervezett versenyprogramjának néhány részletét is megosztotta a rajongókkal.


Kiállítják Viktória királynő hatalmas alsóneműjét

2009. szeptember 09.

Jókora méretű alsóneműjével egészül ki a Kensington-palota uralkodói ruhakollekciója. A 142 centiméter derékbőségű királyi alsóneműket 600 fontért (185 ezer forintért) vásárolták a nyár folyamán.


1 2 3 4


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5