Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 16 találat van a Deluxe.hu oldalon

James Bond-szkafanderekben utazhatunk az űrbe

2011. november 28.

Az első kereskedelmi űrutazásokat 2013-ban indító Virgin Galactic James Bond-os szkafanderekben repíti utasait a magasba.


Harmincmillió forintos helyjegy

2011. augusztus 19.

A Bloon is beszállt a kereskedelmi űrutazásos versenybe, a cég átszámítva harmincmillió forintért kínálja űrballonos helyeit.


Luxusnászéjszaka súlytalanságban

2010. november 11.

Hornymoon néven olyan űrsiklót álmodott az Airbusok belső tereinek tervezője, amelyben súlytalansági körülmények között lehet tölteni a nászéjszakát.


Olcsóbb lehet az űrutazás

2010. május 18.

Már 22 és fél millióért befizethetünk egy űrutazásra, ha nem ragaszkodunk a 110 ezer méteres magassághoz. Az egymással versengő cégek lehet, hogy tovább csökkentik majd az árakat.


830 millióért vehetünk ki szobát az űrben

2009. november 02.

Már lehet "szobát" foglalni az első űrszállodában, amely a tervek szerint 2012-ben nyílik meg egy barcelonai vállalkozás vezetőinek szervezésében. Egy hároméjszakás kiruccanás a 8 hetes felkészítéssel együtt előreláthatólag 826 millió forintba kerül majd.


Extrém milliárdosok

2009. október 26.

Míg a milliárdosok egy része golfozással, vásárlással vagy munkával tölti idejét, akadnak, akik korlátlan anyagi lehetőségeiket kihasználva extrém hobbikat választanak magunknak, vagy különleges kalandokat keresnek. Űrutazó, hajós és adrenalinfüggő mágnásokat mutatunk be.


Az űrben mutatja be produkcióját a milliárdos akrobata

2009. szeptember 08.

Guy Laliberté, kanadai cirkuszmilliárdos a világűrben is akrobatamutatványokkal fogja elkápráztatni a világot. A dúsgazdag artista október 9-én, űrutazása alkalmával bemutatott produkciójával az ivóvíz-ellátás fontosságára akarja felhívni a figyelmet.


Elhagyják a Földet a Forma 1-es pilóták

2009. április 28.

A milliárdosok és a dúsgazdag hírességek mellett a Forma 1 sztárjai is beneveztek a Virgin Galactic űrlégitársaság méregdrága utazására. A hírt a verseny múlt heti állomásán, Bahreinban jelentették be hivatalosan.


Veseköve miatt perel a japán milliomos

2008. november 26.

Beperelte a Space Adventures-t egy japán milliomos. Daisuke Enomoto 21 millió dollárt, azaz 4,3 milliárd forintot fizetett a szupergazdagok űrbeli utaztatásával foglalkozó virginiai vállalkozásnak, amely végül a férfi veseköve miatt lefújta a tervezett űrkirándulást.


Második űrútjára készül a magyar milliárdos

2008. október 01.

Charles Simonyi szoftvermilliárdos újabb űrutazásra készül - jelentette be egy virginiai űrutazás-szervező cég. A magyar származású férfinak, akit az ötödik űrturistaként tartanak számon, a 2007 áprilisában tett kiruccanása 25 millió dollárjába, vagyis 4,3 milliárd forintjába került.


1 2


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5