Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 15 találat van a Deluxe.hu oldalon

Miből élnek a fölösleges űrhajósok?

2011. július 29.

Az űrhajósok száma folyamatosan csökken. Egykor 149-en voltak, ma hatvanan vannak. Számuk tovább csökkenhet, miután az Atlantis utolsó útjával az űrsiklók története véget ért. Megmutatjuk, hogyan módosít pályát a fölösleg, miközben a Nemzetközi Űrállomásnak még közel egy évtizedig szüksége lesz az utánpótlásra.


Pénzhiány miatt várniuk kell az űrturistáknak

2011. február 28.

A gazdasági válság miatt Új-Mexikónak jobb dolga is van annál, mint hogy a 2006-ban még jó ötletnek tűnt űrkikötőt befejezze.


Luxusnászéjszaka súlytalanságban

2010. november 11.

Hornymoon néven olyan űrsiklót álmodott az Airbusok belső tereinek tervezője, amelyben súlytalansági körülmények között lehet tölteni a nászéjszakát.


Másfél év múlva indul a Virgin űrtaxi szolgáltatása

2010. szeptember 28.

Másfél év múlva indulhat első útjára a Virgin társaság első magánűrhajója, a SpaceShipTwo típusú szerkezet - mondta hétfőn üzletemberek előtt a vállalat tulajdonosa, Richard Branson.


Selyemhernyógubóból készült tavaszi tekercs

2010. július 26.

A szójababból és porított rovarokból készülő hamburger sokak számára elképzelhetetlen csakúgy, mint az a tészta, amelyet rizsporból és darált selyemhernyógubóból gyúrtak. Ezek a futurisztikus ételek azonban már ma is léteznek - Japánban fejlesztették ki a hosszú ideig tartó űrutazásokra.


Szusi az űrben

2010. április 16.

Szusit szolgált fel kollégáinak a Nemzetközi Űrállomáson a Discovery két japán űrhajósa. Régóta készülnek arra, hogy a súlytalanság állapotában rózsaszín kimonóban szolgálják fel a moszatba tekert ételt.


Űrhajók szállnak majd le Új-Mexikóban

2007. szeptember 07.

Sir Richard Branson amerikai multimilliárdos építteti meg a világ első polgári űrkikötőjét, a Spaceportot, amelynek 31 millió dollárba kerülő központi épülete 2009-re készül el az egyesült államokbeli Új-Mexikóban.


Csillagászati összegbe kerül az űrhotel lakosztálya

2007. augusztus 21.

A tervek szerint 2012-ben nyitják meg az első űrhotelt egy barcelonai vállalkozás vezetői. A galaktikus luxusnak természetesen az ára is csillagászati: egy háromnapos üdülés 4 millió dollárba, vagyis több mint 700 millió forintba kerül egy személynek.


Taroltak az űrhajósórák

2007. július 24.

Váratlan sikert aratott az Omega óragyár négy limitált szériás időmérője a múlt héten megrendezett berlini jótékonysági aukción, amelyen a különleges példányokat a remélt ár duplájáért sikerült értékesíteni.


Abramovics a Holdon szeretne nyaralni

2007. április 21.

Ismét a címoldalra került a költekezési hóbortjairól ismert orosz milliárdos: Roman Abramovics ezúttal a Holdon tervez egyhetes, 50 milliárd forintos költségvetésű kikapcsolódást a pletykák szerint.


1 2


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5