Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 23 találat van a Deluxe.hu oldalon

Kiderült ki lett az év legjobb magyar vállalkozója

2011. december 05.

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége Balogh Leventét részesítette a 2011. Év Vállalkozója díjban. A Szentkirályi Ásványvíz a tulajdonos-ügyvezető irányítása alatt több hazai és nemzetközi díjat is elnyert, azonban most először a cégvezető munkáját ismerték el.


Megválasztották az év legjobb magyar üzletemberét

2011. november 28.

Az idén immár nyolcadik alkalommal, ünnepélyes gálaest keretében adták át az Ernst and Young Az év üzletembere díjakat szombaton.


250 millióval engesztelik ki a meztelenül sétáló üzletembert

2010. november 22.

Negyedmilliárd forintnyi összeget kap pucér alvajárásáért egy ír férfi, de nem jutalmul, hanem kártérítésként.


Az év üzletembere világverseny magyar nyertese

2010. június 01.

Az Év üzletembere idei díjátadó gáláján Magyarországot Bodrogai Ferenc, a Forest Papír Kft. alapítója és ügyvezetője képviseli, aki a verseny magyar győztese volt. A 2010-ben tizedik alkalommal megrendezett díjátadó június 5-én lesz Monte Carlóban - közölte a Ernst & Young kedden.


Megszabadulnának magánrepülőiktől az orosz milliomosok

2009. július 20.

Egyelőre vége az orosz üzletemberek óriási költekezéseinek, akik közül rengetegen igyekeznek eladni privát repülőjüket. A tapasztalatok szerint azonban továbbra is csak luxusgépeket hajlandóak bérelni. Számukra követelmény a 173 centiméteres belmagasság, a fürdőszoba és a bárpult is.


A leggazdagabb bevándorlók

2009. július 13.

A Forbes magazin hagyományos, leggazdagabbakat tartalmazó összeállításában sok példát találunk olyan üzletemberre, akik választott hazájukban lettek sikeresek. A cikkünkben szereplő példák számára valóban "Amerika a lehetőségek földje". Az idősebbek között természetesen ott találjuk Soros Györgyöt, a fiatalok között pedig meglepő az internetes guruk magas aránya.


Dollármilliárdok vannak a leggazdagabb ukrán zsebében

2009. június 12.

Hetvenszázalékos vagyonvesztése ellenére továbbra is Rinat Ahmetov donyecki üzletember vezeti az 50 leggazdagabb ukrán listáját, amelyet negyedik alkalommal állított össze a kijevi Korreszpondent heti hírmagazin.


Nem alszanak eleget a cégvezetők a válság miatt

2009. május 19.

Az ajánlott nyolc óránál 19 százalékkal kevesebbet alszanak a vállalatvezetők a válság miatt, áll a holland Philips elektronikai cég által hétfőn közzétett jelentésben. A legtöbb alvásidőt az amerikaiak veszítik a munkahelyi stressz miatt.


Elkelt a legdrágább izraeli penthouse

2009. május 19.

Titkolja személyazonosságát az az üzletember, aki a napokban megvette Izrael eddigi legdrágább penthouse-át. A Tel-Avivban található ingatlan 109 millió sékelért (több mint 5,5 milliárd forintért) lett az orosz állampolgársággal rendelkező zsidó származású milliárdos tulajdona, ami Izrael eddigi történetében a legmagasabb ár penthouse-ért.


Elkobozták a volt tőzsdeelnök jachtjait

2009. április 20.

A hatóságok elkobozták Bernard Madoff milliárdos jachtjait, amelyek együtt közel kétmilliárd forintot érnek. Természetesen ezzel nem fejeződik be a férfi vagyonának elkobzása, hiszen rengeteg a kárvallottja az általa felépített, a piramisjátékhoz hasonlító Ponzi-séma alapján működő kötvénycsalásnak, amelyet a XXI. század egyik legnagyobb csalásának tartanak.


1 2 3


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5